|
Yazar |
Konu  |
Rhonin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 141 |
İletim - 20/07/2010 : 02:35:35
|
Eminim ki aranızda benim gibi Marvel Dünyası hastaları fanatikleri vardır. Burada bu konuyla ilgili yani, Marvel Dünyası, Marvel Çizgi Romanları, Marvel Kahramanları, Marvel Karakterleri, Marvel Süper Kahramanları, Marvel Süper Kötüleri gibi konularda konuşulabilinir.
Tabii maalesef ki Türkiye'de kökenden bir Marvel Çizgi Romanları kültürü oluşmamış. Ancak çizgi filmleri ve filmleriyle biliniyor ülkemizde. Üzücü.
Sizin en bildiğiniz, en sık takip ettiğiniz Marvel Kahramanı kim?
Kesin Spider-Man'dir çoğu kişinin. Sanırım benim de öyle. Yani sıralayacak olursak.
Spider-Man Hulk Wolverine and The X-Men Iron-Man
Sizlerin? |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 20/07/2010 : 06:39:08
|
Hulk'a hiç bakmadım. Wolverine, Spider-Man, Iron-Man'i de bulursam okurum. DC Comics de iyidir yav. Koskoca bir Batman kültleri var. Sahi Superman Marvel mıydı DC mi? |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 20/07/2010 : 12:43:54
|
Ben de kesinlikle bir Marvel fanatiğiyim.
Spidey, Hulk, Wolverine ve Iron-Man'e ek olarak, Fantastic Four'daki Torch (Meşale) ve Thor'u da ekleyebilirim.
Çizgi romanları Türkiye'de satılıyor mu bu arada?
DC Comics'i çok sevmiyorum ben, bir Batman ve Superman var. Ama doğru dürüst bir Super Hero - Super Villian anlayışı yok onlarda. Batman'in zaten süper güçleri yok, sadece çok zengin ve dövüş sanatlarında usta. E karşısında da süper güçleri olan kötüler yok hiçbir zaman. Keza Superman'in de karşısına (Superman DC Comics'ten.) anca yine kendi gezegeninden kötüler çıkabiliyor... |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 20/07/2010 : 23:58:48
|
Batman'in süper güçleri olmadan kahramanlar arasında sayılabiliniyor olabilmesi zaten kritik nokta. İçimizden biri! |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 21/07/2010 : 01:37:48
|
Tabii yine de pompalı tüfeği eğip bükerken pek de içimizden biri gibi değildi. :D |
 |
|
Iron-Man
Üye

İleti 81 |
İletim - 21/07/2010 : 21:38:05
|
Iron-Man dememe gerek var mı? :D |
I am Iron-Man! |
 |
|
Konu  |