AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Küçük Sırlar Dizisi Kanal D (Yerli Gossip Girl)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

Illidian Stormrage
Seçkin Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 12/07/2010 :  01:37:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kanal D'nin Kavak Yelleri'nden sonra izleyicilere sevdirmeyi deneyeceği yeni bir gençlik dizisi Küçük Sırlar olacak sanırım. Malum Kavak Yelleri bir zamanların favori gençlik dizisi Dawson's Creek'ten esinlenmeydi. Küçük Sırlar da halen devam eden Gossip Girl'ün yerli versiyonu olacak. Dizi şöyle anlatılmış:

Küçük Sırlar

Başrollerinde Sinem Kobal ve Burak Özçivit'in rol aldığı 'Küçük Sırlar' İstanbul’un zengin ailelerinin ve çocuklarının sıradaşı, gösterişli, ışıltılı hayatlarının cüretkar ve çarpıcı hikayesini anlatıyor...

Büyük ihtimalle tutacaktır...

Siz neler düşünüyorsunuz?

Betrayer... In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot!

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 12/07/2010 :  01:52:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kesinlikle tutar. Gossip Girl izleyen çok insan var. Özellikle kızlar. Bu da tutar gibime geliyor. Kanal D p.tesi günleri hariç ( Ezel ) tüm günler de reytingleri full yapıyor. Bakınız : Kavak yelleri, Yaprak dökümü, Aşk - ı Memnu, Cuma'ya kalsa ..

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 12/07/2010 :  02:29:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cuma'ya Kalsa, Haluk Bilginer'e rağmen tutmadı. Final yaptılar sanırım. Mükemmel Çift'i ısındırmaya çalışıyorlar ama sanırım o da tutmayacak. Ama Küçük Sırlar tutsa yeter zaten yeni yayın dönemine. Ki Burak'ın dediği gibi kesin tutar. Tutacaktır.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 12/07/2010 :  13:47:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir de yeni diziler arasında 'Şen Yuva' var. O da 'Avrupa Yakası' tadında olmuş. Pek çok başarılı yapımda olduğu gibi yine BKM yapımı olan dizinin güldürü öğeleri yoğun ve kadrosu oldukça güçlü.

İşte dizinin kadrosu:
Ceyda Düvenci, Levent Üzümcü, Ayşegül Atik, Altan Erkekli, Alper Kul, Osmanberk Selvi, Mehtap Bayri, Caner Alkaya, Meltem Yılmazkaya, Okan Çabalar, İrem Sak

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 12/07/2010 :  20:44:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet aslında oyuncu kadrosu çok iyi ama nedense artık yapmacık odaların evlerin setlerin içinde geçen dizilere katlanamıyorum daralıyorum, böyle bir gerçek ev, sokak, cadde, şehir, hayat olsun istiyorum. :)
Sayfanın En Üstüne Git

Rhonin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 141

İletim - 13/07/2010 :  00:16:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kesinlikle tutacaktır bu dizi, katılıyorum.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000