AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Chuck Palahniuk - Fight Club
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 10/07/2010 :  21:56:32  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Filmin bir kitap uyarlaması olduğunu duyar duymaz koşup aldım kitabı. Karşılaştırma yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama kitap da en az film kadar sürükleyici. Üstelik filmden farklı alternatif ve daha karanlık bir son da sizi bekliyor. Kitabın ilk yüz sayfası neredeyse birebir filmle aynı. Sonrasında ise büyük farklılıklar meydana geliyor. Kitapta Tyler'ın kimya konusunda ne kadar alim olduğunu daha iyi görebiliyoruz. Filmde yer almayan müthiş vecizeler de cabası. Okuyun okutun. Okuyan da yorumlarını paylaşsın bizle.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 10/07/2010 :  22:09:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bak iyi hatırlattın, bunu okuyacaktım en yakın zamanda, listeye atayım.
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 10/07/2010 :  22:18:56  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Biraz tanıyorsam seni mutlaka seversin. Ama öyle filmin izlenmesinden önce okunması şart olan kitaplardan değil. Aksine filmi bir kere daha izleyip okumak olay örgüsünü kavrayabilmek adına büyük fayda sağlayacaktır. Bir de hocam her izleyici gibi gereksiz bir ayrıntı olarak merak etmişindir sen de eminim ki Tyler'ın Anlatıcı'nın elini öptükten sonra üstüne döktüğü bir madde vardı hani. Kimyasal bir yanık oluşturuyordu, derin bir çukur şeklinde. O madde ne potasyum ne de sodyummuş. Bildiğimiz çamaşır sodasıymış. Kapamadan önce uyarımızı da yapalım. Fox'ta pankreas güreşi anlatan eleman gibi...

- Çocuklar siz siz olun çamaşır sodasıyla suyu karıştırmayın. Hele ki cildinize sakın deydirmeyin. Batuhan bir daha yapacak mısın böyle bir şeyi abicim?
- Hahayır ağbi!

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 10/07/2010 :  22:26:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabii tabii kesin severim de, tez çalışması için yapmam gereken okumalardan, keyif okumalarına zaman kalmıyor. :(

Artı olarak temizleyici ve dezenfekte edici tüm kimyasallardan mümkün olduğunca uzak durmak -Temizlik için kullanma anları dışında.- en iyisi zaten.
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 10/07/2010 :  22:37:04  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İstiyor musun burada yazdıklarımız okumaları sonucu kendini sodayla yakan bir sürü çocuk oluyor da velilerince mahkemelik oluyoruz Ivan? Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyip kalkışsak mı böyle bir şeye? Bir bardak suya bir ölçek çamaşır sodası karıştırıp içince müthiş hazlar yaşıyormuşsunuz çocuklar. Söylemedi demeyin!

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 10/07/2010 :  22:58:07  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

İstiyor musun burada yazdıklarımız okumaları sonucu kendini sodayla yakan bir sürü çocuk oluyor da velilerince mahkemelik oluyoruz Ivan? Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyip kalkışsak mı böyle bir şeye? Bir bardak suya bir ölçek çamaşır sodası karıştırıp içince müthiş hazlar yaşıyormuşsunuz çocuklar. Söylemedi demeyin!

"Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir."

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000