AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Yamaları Hepsi İçeride!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

EliteJanissary
Üye



Turkey
İleti 2

İletim - 16/06/2010 :  16:23:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
GTA San Andreas Liberty City 2 Harita Yaması

GTA San Andreas Liberty City 2 Harita Yaması indirecek kişiler bu mod ile birlikte San andreas içerisinde bulunan bize yol gösteren ışık tutan harita yerine sizlkere burda sunduğumuz Liberty City 2 haritası eklenecektir. Oyuna renk ve değişiklik katacak bir yama olduğunu rahatlıkla belirtmeliyiz. Bu yamayla birlikte oyuna yeni bir soluk gelecektir.

http://download.chip.eu/en/

GTA San Andreas TRABZON City Modu indir

Sizlere müthiş bir gta san andreas yaması sunacağız. Şimdiye kadar bizimle Kütahya, Turk city gibi eklentilerle sevilen oyuna ülke görüntüleri katmıştık. Şimdi sırada San Andreas kullanıcıları için TRABZON city var. Boyutu biraz fazla gibi olsada emin olun indirilmeye değer bir San Andreas yamasıdır. 2 link halinde suncağımız yama yapımcısı Tayfun Key'dir. İçerisinde arabalardan tutun, karakollara, gemilerden benzin istasyonlarına ve buna benzer sayamayacağımız kadar çok özellik eklenecek.

http://rapidshare.com/files/85643948/GTA-SanAndreas-TrabzonCity2_TayfunKey.part1.rar

http://rapidshare.com/files/85653272/GTA-SanAndreas-TrabzonCity2_TayfunKey.part2.rar

Gta San Andreas Mod installer yaması

Gta San Andreas Mod installer yaması sayesinde sevilen oyuna güncellemeler eklenecektir. Modern mod yamasının farklı bir türünü bu eklentide görmek mümkün olacak. Mesela gta san andreas daki değişik dükkanlar, evler, otomobiller, caddeler vs. bunların belirli bölümlerinde değişiklik ve güncelleme görünecektir. Yani gta sevenlerinin indirmesi gereken bir yamadır.

ftp://ftp.gtagaming.com/sanandreas/mods/10/sami1.zip

GTA San Andreas Su silahı Yaması

GTA San Andreas Su silahı Yaması indirerek oyun karakterimizin eline bir silah vereceksiniz ama sadece su sıkmasını sağlayacak. Bu durum sanırım oyuna biraz komiklik katacaktır. 275 kb boyutlu rarlanmış dosyayı sizlere sunacağız. GTa dosyasını indirdikten sonra sıkıştırılmış dosya içinde bulunanların hepsini img tools klasörü içerisine atmanız gerekecektir.

http://www.gtaindir.net/images/file/..._su_silahi.rar

GTA San Andreas 2 Kişilik Harita indir

GTA San Andreas 2 Kişilik Harita indirerek Gta'yı 2 kişi oynama tadına varacak ve zevkini hissedeceksiniz. Burda yapmanız gereken çok basit dosy içerisinde kurulumla ilgili bilgiler mevcuttur. Size kolay gelsin diyor indireceğiniz gta dosyasını sunuyoruz.

http://rapidshare.com/files/113749830/SanAndreas_ae_ki_kii__ilik_Harita.zip.html

GTA San Andreas Renault Kango Polis Arabası indir

GTA San Andreas Renault Kango Polis Arabası indirerek polislerin kullandığı araca binerek gta da görevleri yerine getirin. İşe eğlence katacak bu oyun yamasını kullanmanız çeşitlilik ve bolluk sunacak olması dosyanın sahip olunmasını için yeterli sebeplerdir. Özellikle ülkemizde çokca kullanılan Renault Kango arabasından dolayı bu gta yaması indirebilir.

http://www.gtaindir.net/images/file/...ngoo_polis.rar

GTA San Andreas itfaiye Arabası Yaması

GTA San Andreas itfaiye Arabası Yaması indirerek yangın söndürmek için imdada yetişen bu güzel aracı oyuna ekleyiniz. Küçük boyutu ve resimleriyle size kısa sürede kolaylık sağlayıp, oyuna renk katacaktır. Sabırsızlandığınızı düşünerek bu gta dosyasını indirme olanağı tanıyoruz.

http://www.gtaindir.net/images/file/itfaiye.rar

Gta SanAndreas Smakkie Mod indir

Gta SanAndreas Smakkie Mod indirerek içerisinde çok seveceğiniz birbirinden farklı markalarda otomobiller, değişik özelliklere sahip bisikletler, helikopterler, ve farklı bölgelerde kullanılabilecek silahlarla gta san andreas oyunu oynayanlar için çok farklı bir yama olacak. Bu yamayı indirip kullanabilmeniz için bilgisayarınızda gta san andreas yüklenmiş olmalıdır.

Not:Sizlere sunulan yamayı sıkıştırma programlarından birini kullanarak açın ve gta san andreas oyununun kurulum dosyalarının olduğu yere oyun kapalı iken ekleyiniz. Sizlere sunulan yama 4 ayrı bölümdür. Sizlere kolay gelsin.

http://rapidshare.com/files/98563087/SA.Smakkie.Mod.part1.rar

http://rapidshare.com/files/98563566/SA.Smakkie.Mod.part2.rar

http://rapidshare.com/files/98563986/SA.Smakkie.Mod.part3.rar

http://rapidshare.com/files/98562668/SA.Smakkie.Mod.part4.rar

GTA San Andreas Alfa Romeo Araba Yaması indir

GTA San Andreas Alfa Romeo Araba Yaması indirerek kırmızı renkte çok güzel bir arabayı gta san Andreas'da kullanabileceksiniz. Gördüğünüzde içinizden keşke böyle bir arabam olsa diye geçirebilirsiniz. Bundan dolayı size en azından gta oyununda bu fırsatı verelim istedik.

http://www.gtaindir.net/images/file/...fa%20romeo.rar

GTA San Andreas Online Oynama Multiplayer yaması indir

GTA San Andreas Online Oynama Multiplayer yaması indirerek GTA'nın en beğenilen oyunu olan San Andreas'ı online oynama imkanını yakalayabileceksiniz. 22 mb boyutlu yamayı kurup bu işe en kısa zamanda başlayabilirsiniz. Sizleri çok bekletmeyelim istiyoruz ve gerekli gta dosyasını huzurunuza çıkarıyoruz.

http://chelmianin.neostrada.pl/stuff...m_v1.0-dp2.exe

GTA San Andreas Ambulans Arabası Yaması

GTA San Andreas Ambulans Arabası Yaması ile San Andreas oyunu kullanıcıları içerisinde birbirinden farklı 3 ayrı ambulans görüntüsünün bulunduğu dosyayı oyuna ekleyebilecek ve Türkçe bir görüntü ve araç sahibi olacaklar. Beğeneceklerinin düşünerek gta indirmek isteyenlerin huzuruna çıkarmak istedik. İçerisindeki beni oku dosyası ingilizcedir.

http://rapidshare.com/files/130930659/Renault_Master_VSAV_BSPP.rar.html

GTA San Andreas Helikopter Yaması

GTA San Andreas Helikopter Yaması gta sevenlerini şevke getirecek oyunu tekrar oynamalrını sağlayacak bir yama olarak karşılarındadır. Resimde gördüğünüz polisi ifade eden bu helikopter eklentisiyle işlerinizi daha zevkli olacaktır. Gta yamaları indirmek isteyenlere armağanımız olsun.

http://www.gtaindir.net/images/file/helikopter1.rar

GTA San Andreas Anadolujet Uçak Yaması

GTA San Andreas Anadolujet Uçak Yaması ile Türkiye'de çok iyi bir yere sahip hava şirketi Anadolujet'in uçağını gta serisinde görebileceksiniz. Gta indir sitesi olarak sizlere oyunda ülkemizi ifade eden eklentileri sunarak seriye olan tutukunuzu pekiştirmek istiyoruz.

http://www.gtaindir.net/images/file/...B737%20800.zip

GTA San Andreas Ralli Harita yaması

GTA San Andreas Ralli Harita yaması ile yarışlara çıkacak ve güzergahı iyi bildiğiniz için rakipleri rahatlıkla geçebileceksiniz. Gta yamaları indirmek isteyenlere farklı bir yamayı ücretsiz sunuyoruz.

http://www.gtaindir.net/images/file/...0AP%20Polo.rar

Gta San Andreas Türkiye Modu indir

Gta San Andreas Türkiye Modu indirerek San andreas serisini bilindik yerlerde ve araçlarla oynayacaksınız. İçeriğinde 300 civarında Türkiye ile alakalı dosya içeren gta yaması sayesinde Rockstar games'in yapmadığı yendiliği kendiniz yapabileceksiniz.

Grand Theft Auto: San Andreas SanAndreasTurkishmod_by_Ry.rar

GTA San Andreas Scooter Yaması

Scooter özellikle Türk toplumunda iyi yer edinmiş bir araçtır. GTA'nın ayrıntılarını scooter ile aşmak isteyenlere tercih etmesini tavsiye ediyoruz. San Andreas'ın tüm olanaklarını görmek ve sonsuz tad alma hissinde olanlar mutlaka bu yamayı indirmelidirler.

http://rapidshare.com/files/224447026/scooter.rar.html

GTA San Andreas Hızlı Bisiklet Yaması

GTA San Andreas Hızlı Bisiklet Yaması ile elinizin altında müthiş bir araç olacak. Görüntüsü ve farklı yapısıyla tüm gta'cıların denemesi gereken bir yama olarak huzurlarınızdadır. Oyun içerisindeki macerayı ve aksiyonu tüm imkanlar dairesinde görme çabasını güdenlerin mutlaka denemesini tavsiye ettiğimiz yamadır.

http://rapidshare.com/files/224447827/speedbike.rar.html

GTA San Andreas Modern Mod Yaması

GTA San Andreas modern mod yaması oyunun çok kullanılan ve beğenilen eklentileri arasında üst sıralarda kendisine yer bulmuştur. Bu yamayla birlikte oyun daha modern bir yapıya bürünmüştür. Oyun içerisinde bulunan otobüs, belli yerler, binalar değişikliğe uğramıştır. Daha çok Türkiye içerik eklenen eklentide bayraklar kızmızı-beyaz , takımlar dan İstanbul ünlü takımları olan Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gelmiştir.

http://rapidshare.com/files/315896/GTA_San_Andreas_Modern_Mod_By_Z_gor.part1.rar.html

http://rapidshare.com/files/315760/GTA_San_Andreas_Modern_Mod_By_Z_gor.part2.rar.html

GTA San Andreas Kaliteli Görüntü Yaması

GTA San Andreas Kaliteli Görüntü Yaması ile gta san andreas'dan daha net görüntüler alabilecek ve aksiyonu daha taze takip edebileceksiniz. İşinize yarayabilecek ve kullanılabilecek yamalardan biridir.

http://www.gtaindir.net/images/file/..._ENBseries.rar

Bu yama ile san andreas tamamen bambaşka oluyor. Öncelikle yama ile kayıtlı oyunlarınız bir arada çalışmıyor haberiniz olsun.
İşte Çeşitli Bilgiler

-Oyuna bütün skill'ler full başlıyoruz.(Ciğer kapasitesi, Silah kullanımları, Kumar yeteneği vs. )
-Bütün kıyafet mağazaları açık.
-Oyunun başında basketbol oynayabiliyoruz.
-Valet Parking açık.
-Bütün havaalanlarına girebiliyoruz.
-Bütün okullar açık (Araba, Gemi vs. )
-Yarış Turnuvaları, Yük taşımacılığı, Araba ihracatı, Hippy Shop, Lowrider Turnuvaları ve daha bir çok etkinlik açık.
-LS Havaalanında Polis helikopteri var.
-Cesar'ın Savana'sı El Corona'da.
-Smoke'un Glendale'ı The Green Sabre görevinden sonra evinin önünde olacak.
-CJ'in Mulholland'daki evinde park etmiş Phoneix var.
-SF Police Department'ta FBI Rancher var.
-Truth'un çiftliğinde Combine Harvester var (Body Harvest görevinden sonra).
-Toreno'nun evinde Monster var (Monster görevinden sonra).
-Verdant Meadows'ta Stowaway görevinden sonra Andromada var.
-LS Police Station'da FBI Rancher ve SWAT Tank var.
-Görevleri es geçebiliyoruz.
-6 Yıldız aranma seviyesinde Hunter geliyor.
-Gizli mekanlara teleport olabiliyoruz.
-Telefonlardan alacağımız 7 görev daha oyuna ekleniyor.
-Arabamızın ön farlarını istediğimiz zaman yakıp söndürebiliyoruz.
-Oturabiliyoruz, bu da canımızı artırıyor.
-Oyundaki göstergelerin rengini değiştirebiliyoruz.
-Oyundaki bazı hatalar düzeltilmiş (Örneğin Wrong Side Of The Tracks görevinde Smoke'un ateş isabeti %90 yapılmış).
-Hırsızlık yaptığımız evler hep açık kalıyor.
-Kusma, sarhoş olma ve işeme özellikleri eklenmiş.
-Sarı kargo helikopterinin mıknatısı var ve çalışıyor.
-Suya düşmedikçe yada atlamadıkça asla motor ve bisikletten düşmüyorsunuz.
-Ağır çekimde ateş edebilme özelliği var (%80 daha iyi vurursunuz).
-Hız göstergesi eklenmiş.
-Arabalar zarar görmeyecek hale getirilebiliyor.
-Duvara tırmanabiliyoruz.
-İstediğimiz herhangi bir yerde Save yapabiliyoruz.
-GTA2'nin tepeden kamerası var.
-Süper NOS ve Süper El Freni özellikleri.
-Termal Sniper.
-Arabaların önüne 2 tane Minigun eklenebiliyor.
-Silah termometresi (Silah ısınınca ateş etmiyor).
-Benzin alma ve patlak tekerleri onarma olanağımız var.
-Hot Coffee Modu.(Opsiyonel)
-Minigun ve bütün Roketatar'lar dahil Ammu-Nation'da bütün silahlar var.
-Kendimize özel jetle seyahat edebiliyoruz.
-Özel şöförümüz ve istediğimiz arabayla istediğimiz herhangi bir yere gidebiliyoruz.
-Özel korumalarımız var.
-Carl Superman olabiliyor ve uçabiliyor.
-Hydra ışıklı bombayı bırakınca onu istediğimiz zaman patlatabiliyoruz.
-Patriot'la bombalı saldırı düzenleyebiliyoruz. Bunların Hepsi Opsiyonel'dir (Bu Bilgilerin Tümü groVE-4-LiFE 'a Aittir)

Arabaya Binince Kendisi Kilitleniyor Space İle Bu Kilidi Açıyoruz (berkeemrecan)

Duvara Tırmanmak İçin Tırmanmak İstediğimiz Duvarın Yanına Geliyoruz Shift'e 3 Saniye Kadar Basılı Tutuyoruz ve Tırmanıyor

Sarhoş Olmak Önce Hidden Interiors'u Açıyoruz Sonra Tab Basılıyken Arkaya BAkıyoruz ve Ryder'ın Evinin Arkasına Gidip Ordan İçki veya Sigara Alıyoruz Beklerken İçip De Sarhoş Oluyor ( _____CJ_____ )

Sokakta Arabanın Yanından Geçerken Tab+Sbrint Yapın Arabanın Yanına Binecektir ( _____CJ_____ )

Koşarken Y'ye Basılı Tutun Altınıza NRG-500 Geliyor

Tab+Y Uçak Çağırıyor

Lastik Değiştirmek İçin Tire Fix Mode'u Modu Aktive Edin Lastiği Patlatın Arabaya Binin Bagaj Açılcak Kendiliğinden Bagaja Gelin Lastiği Görceksiniz Enterlayıp Kaldırın Patlak Lastiğin Önünde Kırmızı Yer Olcak Gelin C'ye Basın Tamir Etcek

Yine Change Weapons Modunu Aktive Edip Mouse Sağ Tuş + Shift İle Türlü Silahları Çıkarabilirsiniz

+ Tuşuna Basılı Tutarak Motorlarda Uçabiliyoruz Yukarı ve Aşağı Ok Tuşuyla Yön Veriyoruz Arabada Çok Hızlı Gitmemize Yarıyor

Gta 2 Gibi Yukardan Görünüm Modu Var Ama Tavsiye Etmem

Ölümsüz Olabiliryoruz (Araba Ezince Birşey Olmaz) Ama Çok Yüksekten Atlayınca Durum Değişir (Ayrıca Sınırsız Araba Sağlığı Lastik vb. Patlamaz)

Motor ve Bisikletten Düşmemek İçin Steed Mod'u Aktive Ediyoruz

Araba, Motordayken Mouse'deki Topu Yukarı Çevirerek Çift Minigun Ekliyoruz ve Ctrl İle Ateş Ediyoruz Bisiklette Topu Aşağı Çekerek Ateş Ediyoruz

Mouse Sağ Tuşu + H İle 20 Saniyelik Slow Motion'a Geçioruz (Adrenalin Mod Diye Bilinir)

Cj'in Evinin Yanındaki Telefon Kulubesinin Önüne Gelip Tab İle İstediğimiz Arabaya İndiriyoruz Oturmak İstediğimiz Boş Koltuğun Yanına Geşlip C Ye Basıyoruz Sonrasında H Tuşu İle Yola Koyuluyoruz

Arabadayken Mouse Sol Tuş İle Kurt Kapanı Bırakabiliyoruz Buda Araçların Lastiğini Patlatıyor

Havaalanının Yanındaki Telefon Kulübelerinin Önüne Gelip Tab İle Gitmek İstediğimiz Yeri Seçiyoruz Özel Jetimiz İle İstediğimiz Yere Gidiyoruz Sonrasında Limuzine Binip Korumalar Eşliğinde İstediğimiz Yere Gidiyoruz

Tab+N İle Çağırdığımız Helikoptere Teşekkür Ediyoruz (Bilgilerin Tümü Şahsıma Aittir)

Ve Şok Şok Şok Araba İnsan Obje Vb. Yaratma

Öncelikle Hidden Interiors Modu Aktive Ediyoruz Aktive Etmek İçin Tab+Shift Kombinasyonunu Uyguluyoruz Ekran Kararıp Yeniden Aydınlanıyor
Sonra Tab+C İle Alta Bir Yazı Geliyor Set Wanted Level Diye Y İle Bu Sayıyı Artırıyor N İle Azaltıyoruz
G ve H İle Modu Değiştiriyoruz Diyelim Ki Spawn Car'a Geldik Y İle ID'yi Arttırıyoruz N İle Azaltıyoruz Tab İle Yaratıyoruz
Sağ Tuş İle Araba Kılığına Giriyoruz Komik
Enter'la Araba Kılığından Çıkıyoruz ve Araba Patlıyor

Daha Sonra Spawn Actors'e Gelelim Mesela ID'yi 105 Yapalım Groove Street Elemanı ID'si Tab İle Yaratıp Sağ Tuş İle Onun Kılığına Girebiliriz (ID Listesi All in One'ın Altında Documents.txt.) (İstersek V Tuşu İle Carl'a Dönmemiz Mümkün [£vIl@sSaSsIaN] )

Super Cj Modunu Aktive Edip N İle Gücümüzü Arttırıp Y İle Azaltabiliyoruz N İle Arttırıp Çok Hızlı koşabilir ve Kangaroo Hilesi Yazıp Ok Tuşlarıyla Zıplayıp Uçabiliriz (Öbür Türlü De Uçar Ama Yüksekten Atlamak Gerek) Power Yüksekken E Tuşu İle Araçları İktirebiliriz Mouse Topunu Yukarı Çevirerek Uçurabilir

Dipnotlar ;

*Evet Benden Bu Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin Bol Bol Paylaşım Yapın
*Hot Coffe Modu İçeriyor Ama Disable Edebiliyoruz Kendi Tercihimiz
*v2.9 Dedim Çünkü Versiyon Farklılıklarında Çeşitli Tuş Değişiklikleri Oluyor
*Hidden Interiors Modu Save'yi Önler Bunun İçin Tab+N İle Hidden Interiors'u Kapatın

Saygılar

http://rapidshare.com/files/46744483/spaceeinstein_Mod_v2_1__1_.9.zip

GTA S.A. Kıyafet ve Skin Yamaları

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=635

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....n=file&id=1345

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=657

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=632

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=974

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=695

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=627

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=713

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=858

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=689

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....n=file&id=1118

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=640

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....n=file&id=1522

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....n=file&id=1510

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=636

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=624

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=646

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=619

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=670

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=637

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....n=file&id=1575

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=638

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....n=file&id=1527

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=634

http://www.thegtaplace.com/pafiledb....on=file&id=650

arkadaşlar link'leri tıkladığınızda resmilerle beraber download link'inin olduğu siteye yönlendirileceksiniz..daha fazla kıyafet için http://www.thegtaplace.com/pafiledb....category&id=48 adresine gidin..

... İYİ OYUNLAR ...

NOT:Yamalar IMG Tools ile GTA S.A. oyununa aktarabilirsiniz ve bunun içinde http://www.thegtaplace.com/downloads/f552-img-tool-2-0 IMG Tools indirme sitesini buraya attım...





yusoo
Üye



Turkey
İleti 2

İletim - 04/08/2010 :  19:33:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
peki trabzon city modunu nasıl yapacağız yardımcı olursanız sevinirim

!....::::....!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.09 Snitz Forums 2000