AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 FIFA World Cup 2010
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 13/07/2010 :  20:44:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne yaktı hem de... Kaçar mı onlar?!
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 13/07/2010 :  22:50:46  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence artık Robben'in futbol hayatı bitti yada basın bitirir desem daha doğru olur.

1-2 seneye "büyük" Türk takımlarından birine gider.(Gerçi Fenerbahçe'ye gelse sevinirim )

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 14/07/2010 :  01:58:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok artık naptın =) Her büyük futbolcunun kariyerinde olur böyle şeyler. Bak, Messi kayboldu gitti.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 26/07/2010 :  23:45:57  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yav Barcelona'daki Messi'yle Arjantin'deki Messi bir olabilir mi hiç? Adam Barcelonadaki pas trafiğinde yeteneklerini sergiliyebiliordu ama Arjantin ayrı.Arjantinde'ki oyuncalara bireysel olarak bakarsanız hepsi müthiş oyuncular.Ama kolektif futbol dediğimiz şeyi gerçekleştiremiyolar yani takım oyununu.Bu yüzden Çeyrek finalde 4 yediler.Ve aynı zamanda bu kolektif futbol sayesinde İspanya Kupayı aldı Benim fikrim bu

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000