Şimdi arkadaşlar indirme falan gözüküyorda ben size üye olmayı göstericem.Sayfanın içerisinde en üstte Register yazısı var.Ona tıklayın ve devamınıda fotoğrafdan anlarsınız.
Sorun oldumu yazın.Oyunda gm falan yok.NPC modlar falan var.Efsun falan satiliyor.Hilesini falan bilmiyorum zaten öfke master oldumu savaşcılarda hileye gerek kalmaz.İyi eğlenceler.
Server1 En son baktığımda full du siz 2 ye olun zaten orayı tavsiye ederim.Hata yaptım Server1 e üye olarak.xD xD Ama artık oradayim yapacak bir şey yok. xD xD
Sırasıyla upload edin en büyük dosya 1.32mb.Virüs falan yok burun.Güvenlidir.Ama yükledikten sonra ginede bir tarama yapında bir şey çıkmayacağından eminim xD
Bazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gittiBazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti