Arkadaşlar ben bir god of war tutkunuyum ama bir bölümde takılıp kaldım.O yüzdende 1 2 hafta uğraşığ orayı nasıl geçeceğimi çözemeyincede bıraktım.Ama devam etme fikrindeyim. benim dediğim bölüm pandora tapınağında bir odada geçiyor.Odada karşını vücutları at olan okcu yaratıklar ilk kez çıkıyor ve onlari büyülü daireler içinde öldürüyorsunuz.Onlari öldürdükten sonra odanin ortasinda büyük bir kask heykeli alan var.Etrafında da kanlı su.Suyun içine daliyorsunuz ve bir kol var onu çekiyorsunuz.Sonra heykel tepeye kadar uzuyor ve kaskın ağzından ışık çıkıyor.Sonra heykelin tepesine çıkıp kaskın ağzından çıkan ışığı karanlık odaya doğrultuyorsunuz.Arından oda aydınlanıyor falan.Odaya girdiğinizde büyük alev topları yuvarlanarak üstünüze geliyor falan.Oraları yaptım.Hepsini geçtim küçük bir odaya girip kitabı okudum.Ama ondan sonra bir çıkış bulamadım.Heykelin etrafınada bakndım yok.Aslında heykelin üstünde bir köprü gibi bir yer var.Birde odaya ilk girdiğinizde bir kapıyı açıyorsunuz.Onun üstünde de bir kapı var ve onun üstünde.Ya anlatırmısınız ne yapıcam o bölümde ?
Bazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gittiBazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti
bence hiç uğraşma :) kara inci online geliyor hatta gelmiş beta olarak , ona geç bence :D yani bende çok online oynadım ama bu oyunu çok duydum. ben de bıraktım tüm oyunları şimdi karainci ye geçiş yapıyorum :) hatta fan sayfası vardı..... http://www.facebook.com/karainci.net bi bak derim ben ;)