AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Ekran Çözünürlüğü Yükselmiyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 12/02/2010 :  22:30:37  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ATI HD 4600 Ekran Kartım var. Bu akşam; Windows oturumunu kapattım ve yaklaşık 30 dk içinde tekrar açtım. Ekran çözünürlüğüm tamamen değişmişti. ( 1680 X 1050 'den 1024 X 768 'e düşmüştü.) Ben de tekrar çözünürlüğü 1680 X 1050 yapmak için Ekran Çözünürlüğüne girdim. Fakat ortada 1680 X 1050 diye bir çözünürlük ayarı yok. En fazla 1600 X 1200 var. Konuyla ilgili ACİL OLARAK gerek amatör gerek ise profesyonel yardım edebilecek arkadaşlar varsa teşekkür ederim :))

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 13/02/2010 :  02:15:41  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ekran kartı sürücünü kaldırıp yeniden kurmayı dene. Yardımcı olabilir.
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 14/02/2010 :  20:13:06  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkürler major; reinstall'a gerek kalmadı.

Windows 7'deki anlık bir donanım çakışması. Eğer siz de aynı olayla karşılaşırsanız; bilgisayarıma sağ tıklayıp Yönet'e girmeniz; aygıt sürücüsüne tıklamanız, karşınıza çıkan pencerede görüntü bağdaştırıcınızı seçip özelliğine girmeniz sorunun düzelmesini sağlayacaktır.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.14 Snitz Forums 2000