AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

yekta15
Üye



Turkey
İleti 100

İletim - 25/10/2009 :  15:54:53  Bilgileri Göster  yekta15'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rockstar Games Grand Theft Auto IV’ın yeni ek paketi The Ballad of Gay Tony’nin sonbaharda piyasayı çıkacağını onayladı.

Rockstar’a göre Liberty City’den bölümler The Lost and Damned başlığıyla beraber The Ballad of Gay diskinde de bulunacak.

Liberty City şimdiye kadar tasarlandığımız en renkli oyun dünyası. Konu bütünlüğüne sahip yapısı bize hikayeleri, oynanabilirliği ve atmosferi çok farklı bir şekilde birleştirmemize izin verdi” diyen Rockstar Games’in kurucusu Sam Houser, “Rockstar North takımı yine kendilerini aştılar ve hem efsanevi, hem de yaratıcı bir ürün ortaya çıkardılar. Bölümün spm sürat gece hayatı The Lost and Damned’in motosiklet çeteleriyle kontrast oluştururken bize çok farklı oynanabilirlik imkanları sundu” dedi

The Ballad of Gay Tony, Liberty City’ye birçok yeni yüksek imha kabiliyetine haiz tabanca sokacak. Oyuncular Luis Lopez adında gece kulüplerine sahip alem adamı Tony Prince’in (Gay Tony) yardımcısı olarak oyuna başlayacaklar. Arkadaşları ve ailesi arasında kalacak olan Lopez sonunda herşeyin bedeli olan bir dünyada kimin gerçek kimin sahte olduğuna karar vermek zorunda kalacak.

39 dolara satılaması beklenen bölümleri oynamak için Grand Theft Auto IV’e sahip olmanız gerekmiyor.

Xbox 360 sahipleri The Ballad of Gay Tony’yi 10 dolara veya 1600 MS puanına indirebilecek. Fakat bunun için hem GTA IV’e hem de Xbox Live üyeliğine sahip olmaları gerekiyor.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=AWUpD9x0s7c

Alıntıdır.
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000