AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Wolf Team
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

yekta15
Üye

Turkey
İleti 100

İletim - 17/10/2009 :  17:27:14  Bilgileri Göster  yekta15'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Wolfteam Online Oyunu
Wolf Team MMO Oyun

WolfTeam Online Oyunu, first person shooter oyun severler için kıyasıya mücadele içeren, Softnyx firmasının ürettiği ücretsiz multiplayer oyunlardan.

Online maceraya bir an önce sende katılmak için Wolf Team Online Cient'ını bilgisayarına indir.

Tarafını seç! Wolf team fps oyunu sana kurt adamlar yada insanlar tarafında bulunma seçimini veriyor. Wofteam oyununda iki tarafın da kendine özgü ozellikleri var.

Daha Fazla Zaman Kaybetme! Wolfteam Üyeliği Çok Kolay! Hemen Kayıt ol, Wolfteam Client'ı Download et, ve Oynamaya Başla!

http://www.joygame.com/tr/wolfteam-online-oyunu

Bence oyun Counter Strike'e çok benziyor öneriyorum 1-2 güne oyuna alışırsınız...

baba__enes__27
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 10/05/2011 :  21:06:39  Bilgileri Göster  baba__enes__27 için bir AOL İletisi Gönder  baba__enes__27 için bir ICQ İletisi Gönder  baba__enes__27'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  baba__enes__27 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
nakit çekmeyi bilen varmı

enes
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000