AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Konu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

tommys
Üye



Turkey
İleti 50

İletim - 08/08/2009 :  21:13:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Burda GTA San Andreas'ın konusunu yazacağım.

Baş kahramanımız CJ.Yani Carl Johnson.Oyunda yönlendirdiğiniz karakter de CJ.

CJ 1992 yılında annesinin ölümü üzerine cenazesi Los Santos şehrine gider.CJ bundan 5 yıl önce kardeşi Brain Johnson öldüğüiçin Liberty City'ye gitmiştir.Grove'a(CJ'in çetesinin adı) gelmeden önce Memur Tenpenny,yardımcıları Pulaski ve Hernandez'le karşılaşırCJ annesinin ölümüne Tenpenny'nin neden olduğunu anlar.Tenpenny CJ'yi Balla(Grove çetesinin baş düşmanı)mekanına bırakır.Eve geldiğinde Big Smoke'u(CJ'in arkadaşı) bulmuştur.

Onunla birlikte annesinin cenazesine gider.Cenazede CJ'in kardeşi Sean-Sweet-Johnson,arkadaşı Ryder ve kız kardeşi Kendl Johnson da vardır.Karakterlerden başlayalım.Sweet Grove çetesinin başkanıdır.(Aslında çetenin gerçek ismi Grove Street Families'tir ama uzun olduğu için Grove diyorum.)Ryder usta bir hırsızdır.

İlk başta Grove çetesinden görünse de sonradan Ballalara geçmiştir.Big Smoke bir aile dostudur.Big Smoke da ilk başta Grove çetesinden görünse de sonradan Ballalara geçer.Kendl Johnson ise lowridercı Cesar'ı seviyordur.Cesar ayrıca CJ'in çocukluk arkadaşıdır.Sweet bu durumdan hoşlanmasa da birşey yapamaz.CJ ailesinin yanında kalmayı seçer.CJ Los Santos'dan gideli şehir değişmiştir.Şehirde Ballalar daha üstün görünmektedir.Bu arada Tenpenny CJ'i şehirden çıkmaması için tekdit ediyordur.

CJ Ryder ile hırsızlık yapar.Big Smoke ile çeşitli görevlere gider.Sweet şehir hakkında bilgi edinmesi için yardım eder.CJ daha sonra OG Loc,yani Jeffrey'i hapisten çıkartır.Jeffrey CJ'in eski bir dostudur.Dha sonra Sweet Ballaları alt üst edecek bir plan yapar.Daha sonra Cesar CJ'i arar.

CJ'e Big Smoke ve Ryder'ın çeteyi sattığını gösterir.Sweet tuzağa düşürülmüştür.Carl Sweet'i kurtarır ama kendini Tenpenny'nin arabasında bulur.Sweet hapse atılmıştır.CJ ise Tenpenny tarafından Badlands denen ormanlık bir alana götürülür.Cesar CJ'i Catalina ile tanıştırır.Catalina bir hırsızdır.İlk başta CJ'den hoşlanmıştır ama CJ ilgi göstermeyince ona sinirlenir ve onu kıskandırmak için Claud'la çıkar.Claud GTA 3'teki kahramanımızdır.Ve ne gariptir ki Claud tüm GTA serileri boyunca tek kelime konuşmamıştır.CJ Catalina'yla tüm şehri gerçek anlamıyla son centine kadar soymuştur.

Tenpenny CJ'i Thruth'la tanıştırır.Thruth anladığım kadarıyla uyuşturucuyla uğraşıyordur.Cesar CJ'e yarışlar hakkında haber verir.Yarışları WU Zİ MU yani Woozie yönetiyordur.Woozie kördür.Sonra Thruth CJ'ye haber verir ve CJ'le San Fierro'ya kaçar.Orda bir garajda iş yapar.Tenpenny her zamanki gibi CJ'i tehdid ediyordur.San Fierro şehrinin asıl hakimleri bir kadın satıcısı Jizzy,T-Bone Mendez ve Mike Toreno'dur.

Aslında bu kişiler Syndicate üyeleridir.İlk başta Jizzy'nin arasına sızar.Sonra San Fierro hakkında her şeyi öğrenir.Jizzy'yi gece kulübündeyken öldürür.T-Bone Mendez'i iskelede öldürür.Orda Ryder'ı da öldürür.Daha sonra da uçağıyla kaçmakta olan Mike Toreno'yu öldürür.Woozie'den görevler almaya başlar.Daha sonra esrarengiz bir adam sizi arayacak.Onun yanına gideceksiniz ve o kişinin Mike Toreno olduğunu göreceksiniz.Toreno aslında bir CIA ajanı.

CJ'e çok garip görevler verir.CJ bu sırada uçmayı öğrenir.Sonra Woozie Las Venturas'ta bir kumarhaneden çağırır.Woozie'yle beraber Caligula kumarhanesini soyar.Bu sırada Ken Rosenberg yani Rosie'le ve Madd Dog'la tanışır.Tenpenny tekrar CJ'i ayak işleri için çağırır ama bu kez CJ yeter der.Tenpenny kaçar.CJ Pulaski'yi öldürür.CJ Madd Dog'un Los Santos'taki malikanesini geri alır.Daha sonra Toreno CJ'in kardeşi Sweet'i serbest bırakır.Sweet CJ'le beraber tekrar çeteyi kurar.Sweet Big Smoke'un izini bulur ve CJ'le beraber saklandığı yere gider.

CJ Big Smoke'u öldürür.Aslında asıl baş düşman Big Smoke değil Tenpenny'dir.Tenpenny kaçarken itfaiye arabası köprüden aşağı uçar ve Tenpenny ölür.Oyun böylece biter.

tommys
Üye



Turkey
İleti 50

İletim - 19/08/2009 :  20:18:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
No yorum?
Sayfanın En Üstüne Git

ceyceyfb
Üye



Turkey
İleti 213

İletim - 19/08/2009 :  20:42:53  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aga eline sağlık ama bu kdr uzun yazı resim bulsaydın keske daha çok ilgi çekerdi ama yinede tbrkler
Sayfanın En Üstüne Git

tommys
Üye



Turkey
İleti 50

İletim - 17/07/2010 :  19:09:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Resim koyulmuyor ki.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye



Turkey
İleti 2591

İletim - 17/07/2010 :  19:46:53  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Linkini verebiliyorsun

Deniz, kum, güneş <3


"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 17/07/2010 :  20:08:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Alakasız mesaj: Şu "link" yerine, "bağlantı" kelimesini tercih etsek. :P Biliyorum o şekilde yer ettiğini ama görünce çok takılıyorum artık. :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000