Ray ile Episode VI'da büyük bir şelaleye geldim. Suyun kenarındaki küçük toprak parçasında indim. Geri çıkılmıyor. Ama suya inince de akıntı şelaleden aşağı atıyor. Taşların üstünden zıplayarak da geçilmiyor. Ne yapmam lazım???
Geçtinmi takıldığın yeri bilmiyorum ama eğer doğru yeri anladıysam orada zaten kendini şelalenin akıntısına bırakıyorsun, ara videodan sonra da oyuna devam ediyorsun.
Ustam öncelikle şunu sorayım, oyun Call of Juarez - Bound in Blood mı? Eğer bu oyunsa sana 2 yol önerebilirim ya ben kendi save dosyamı sana atayım benm save in üzerinden takıldıın bölümden sonrasını oyna yada istersen sen bana kendi save ini yolla o yeri geçip sana geri yollıyım, çünkü takıldıın yeri tam anlayamadım, eğer istersen dedikleimden birini yapabiliriz yani.
roronoah bana bound in blood save dosyası varsa atabilir misin? Çünkü bir yerde oyun hatalı sanırım. Kasabaya geliyorsun. Oranın sonunda kasabadan at arabasıyla kaçıyorsun. Sonra içeriye sen oturuyorsun. Ama yanlardan atlılar gelmiyor. Hep arkada kalıyorlar. Kısa süre sonra da ölüyorum zaten.