AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 yeni bir internet oyunu cihanimparatoru
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

cihanimparatoru
Üye

İleti 17

İletim - 08/06/2009 :  15:16:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba arkadaşlar ,sırf spor olsun diye yeni bir tarayıcı tabanlı oyun geliştiriyorum. amacım piyasadaki cafcaflı oyunlara zekasıyla cevap veren bir oyun geliştirmek, şu anda deneme aşamasında sizde deneyerek ve bartın forumdan, gördüğünüz hataları ve eksiklikleri ve eklememi istediğiniz şeyleri bildirerek oyunun gelişimine yardımcı olabilirsiniz.

http://www.cihanimparatoru.com

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 08/06/2009 :  23:54:31  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Beğenmedim...Çok Saçma Bir Sayfa Düzeni VAr...

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

cihanimparatoru
Üye

İleti 17

İletim - 10/06/2009 :  21:32:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nasıl bir düzen istersin ve neresini beğenmedin bunları yazarsan benim için iyi olur.
Sayfanın En Üstüne Git

enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92

İletim - 11/06/2009 :  14:03:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
giriş sayfasından oyun çok basit gözüküo yok dal içeri giriş yapma bölümü acemice yapılmış hemde ne acemice.o yüzden kötü

Dünya

Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım.
Çünkü burası bizim yuvamız

Sayfanın En Üstüne Git

cihanimparatoru
Üye

İleti 17

İletim - 11/06/2009 :  15:51:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet onu düzelteceğim ,sadece espiri olsun diye yazmıştım.

ama şunu diyeyim çok basit yaptım ki insanlar oyuna hemen girebilsin kafaları karışmasın ,boş yere şekil yapıp amacı sadece içeri girmek olan bir sayfayı karıştırmak istemedim .
yani kayıt olurken bir isim bir şifre birde devlet ismi ile rahatça içeri girilebiliyor. facebook u örnek aldım.
kayıt olmak için doğum günü ,internet sitesi ve bi sürü şey isteyen siteler var benim siteye kayıt olmak 7 saniye sürüyor.
nasıl bir düzen istersin anlatırsan sevinirim. unutma bu sadece giriş sayfası ve yapazağı işte bu olmalı oraya fuzuli ilgisiz birşey koyamam.
ayrıca bu acemilik değil zaman yetmezliği ben orda 500 tane sayfa ile uğraşıyom giriş sayfasına ayıracak vaktim bile kalmıyor zamanla olacak.
Sayfanın En Üstüne Git

enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92

İletim - 11/06/2009 :  19:10:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
okee kardea anlıyorum grafiklere önem ver dikkat çekici olsun oke

Dünya

Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım.
Çünkü burası bizim yuvamız

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000