AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 başkalarının ip leri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 30/05/2009 :  18:14:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar online bir oyundayken adam bana küfür etti ben de onun ip sini nasıl bulabilirim?

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 30/05/2009 :  19:32:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Online oyunda bir charın ip'sini sanırım senin bir player olarak bulman pek mümkün değil.

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 30/05/2009 :  19:38:40  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Olaylar server üzerinden değil de, 2 bilgisayar arasında gelişiyorsa: Başlat > Çalıştır > cmd yazıp gelen ekrana netstats -n yazabilirsin. Ancak online oyunların %106'sında bu sistem kalktığı için biraz zor :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 30/05/2009 :  22:36:26  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

Olaylar server üzerinden değil de, 2 bilgisayar arasında gelişiyorsa: Başlat > Çalıştır > cmd yazıp gelen ekrana netstats -n yazabilirsin. Ancak online oyunların %106'sında bu sistem kalktığı için biraz zor :)

O dediğin için iletişim esnasında paylaşım yapmak gerekmiyor muydu ben öyle hatırlıyorum zamanında Msn'den az Ip öğrenmedim:D

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 31/05/2009 :  12:58:22  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
2 bilgisayar arasında direkt bağlantı kurmak için msn'den bir şeyler gönderiliyor. Zaten 2 bilgisayar bağlantılıysa neden bir paylaşım daha olsun ki ?

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000