AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Cleo modları :)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

yekta15
Üye

Turkey
İleti 100

İletim - 27/05/2009 :  22:24:18  Bilgileri Göster  yekta15'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Cleo Nedir?
İlk önce cleo'nun tanımını yapayım. Cleo dediğimiz bir yama, GTA:San Andreas oyunumuza türlü eklentiler yapabileceğimiz bir yazılımdır. Kurması ve kullanması diye bir şey söz konusu değildir. "Kopyala-yapıştır"la oyun dizininize kurmuş sayılırsınız ve ondan sonra yükleyeceğiniz tüm cleo modlarını kolayca kullanırsınız.. Oyun dizininin içine (Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas) "Cleo" klasörü oluşturun ve o dosyaları taşıyın.

Buradan aşağısı büsbütün alıntıdır.

Kurulum:
İndirdiğiniz Rar lı dosyada " .cs " dosyası var bunları \Rockstar Games\GTA San Andreas\cleo
klasörünün içine atın ve oynayın

NOT: Eğer ilk defa cleo dosyaları yükleyecekseniz BURADAN gerekli dosyaları indirip \Rockstar Games\GTA San Andreas\ ın içine atın sonra yukarıki linkten indirin ve gerekli yere atın...

link:http://www.4shared.com/file/46006657/7495fb3d/GTA_San_Andreas.html?dirPwdVerified=c8a918a0

verilen klasörleri istenilen yere atın.

cleo yüklendiyse şimdi cleo modu indirelim.

bu adresten istediğiniz cleo modunu insirin ve oynayın:http://www.gtagarage.com/mods/browse.php?C=14

iyi oyunlar !!

~alıntıdır~

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 07/06/2009 :  09:32:31  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nası yani kendimiz mi yapyoz modu
Sayfanın En Üstüne Git

yekta15
Üye

Turkey
İleti 100

İletim - 07/06/2009 :  20:56:29  Bilgileri Göster  yekta15'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır kendin yapmıyorsun modları adamlar cleo modunu programlarla yapıp internete gönderiyorlar ve sende indirip yükleyip oynuyorsun
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000