AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 StRaYkEr
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92

İletim - 27/05/2009 :  00:11:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaslar StRaYkEr benim yarattıgım bir karakter yazılışı böle ama okunuşu Sıtraykır.Bu oyunu tüm onlıne oyunlarda kullanmaya basladim ve böle bir konu açmak istedim.Herkes kendisi bir Stratejik karakter yaratsın ve nasıl biri oldugunu anlatsın ilk ben anlatayım

StRaYkEr bir zamanlar Travianda oynayan bir onlıne oyuncuydu.Hiç beklenmedik bir şekilde gelişmeler gösteriyordu.Barışa önem veren bir savascıydı.Gerektiginde savas yada barıs derdi.Büyük gelişimler gösteren StRaYkEr bir çok birligin dikkatini çekti.İlk birliginde birligin savaslardan dolayı dagılıp çökmesiyle.Yeni bir birlikten teklif aldı ve o birlide girdi.Burda eski birligine saldıranlardan tehdit alıyordu.Ama StRaYkEr büyük bir gelişme gösterdiginden kendine güveniyordu.Nüfusu 422 gelince.Düşmanlarıyla tek başına amansız bir savaşa girdi.Ve 3 ülkeyi kendinden uzak tutmayı başarda tabi birligide ona yardım etti.Nüfusu 489 gelince kriz oluştu çökme yaşıcaktı.Birligi sayesinde kurtuldu.522 nüfusuna gelince artık düşmanlarıda dostlarıda artmaya başlamıştı.Cecey adlı bir arkadaşı ona ihanet edince çökme yaşadı.Ama yılmadı savaşı kazandı.548 olunca nüfusu.Birligi dagıldı yanlız kaldı kendi birligini açtı.Birligine 8 kişi katıldı.Bunlar en yakın dostlarıydı.StRaYkEr'in tek bir hedefi vardı.Travianda hakimiyet kurmak.4-5 ülkeyle tartışmalar yaşadı ve savasa girdi bu savasta birlikteki arkadasları yıkılınca yalnız kalan StRaYkEr nüfusu 568 gelince tamamiyle çöktü.Askeri kalmayan StRaYkEr düşmana şart koştu birligi dagıttı ve şöle dedi.
-dostlarımdan uzak durun bana gelin dedi.
ve 568 nüfusluk ülke saldırılara açık bir şekilde ortada duruyordu.ve ülke çöktü.StRaYkEr'in hayalleti yok oldu.zamanında her şeyi yapabilecegini düşünen StRaYkEr büyük bir düş kkırıklıgına uradı ve herşeyini bıraktı.
Ama pes etmedi yeni bir köy yaptı ve intikam alıcagına söz verdi

Dünya

Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım.
Çünkü burası bizim yuvamız

enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92

İletim - 27/05/2009 :  00:54:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar kafadan atma degildir.gerçek bir onlıne oyun öyküsü

Dünya

Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım.

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 27/05/2009 :  19:16:27  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Okunuşu: Sıtreykır. Striker, sıtraykır diye okunur. 568'de çöktüysen sen bırak travian'ı xD

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 27/05/2009 :  20:01:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Harbiden 568 de çökmemek için asker basıcaksın. Nüfusun önemi yok ki askerin olmadığı sürece hiçbir işe yaramaz.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92

İletim - 28/05/2009 :  01:07:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sdala katiliom ama paladın kardes o benim yarattıgım karakter oldugundan okunuşunun ingilizceyle falan alakası yok

Dünya

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 28/05/2009 :  18:01:01  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rofl. Bir nick bulalım.. Örneğin "nephentes". Ben bu nick "süleyman" diye okunur dersem, ben koymuş olduğum için öyle mi okunacak ?

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000