Şimdi ben bu uzaylı konusuna değinmek istiyorum. Yanlışsam düzeltin bilgim böyle
Bildiğimiz gibi Kuran'ı Kerim'de 18.000 tane kahinat olduğu yazıyor.Bunu bana Hacca giden bir amcam söylemişti.Şimdi insan düşünüyor.Bizler daha kendi galaksimizi tam keşfedemedik Allah bilir diğer galaksiler nasıldır.Ben uzayda başka bir yaşam formu olduğuna inanıyorum.18.000 Kahinat boş değildir.Bunların arasında cennet ve cehennemde var.Ama şuna inanmıyorum.Uzaylılar Dünya'mıza falan inmiyor.Dünya kendini aşmış artık.Mükemmel bir teknolojiye sahip.Nedense haberlerde hep uzaylıları çeken video alan insanlar var ama hangisinde tam bir görünürlük varki xD hepsi bulanık.Bir ara bir haber programında adam yanında kamerayla gezen birisiymiş xD büyük bir kamera.Ve bir gece bir uzaylı görmüş.Ama görüntü net değil.Çok şaşırdım allah allah xD.Yani böyle teknolojimiz var ama halen uzaylılar geldimi uydularımız bulanıkmı resim aliyor.xD
Bazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gittiBazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti