bir adet half life cdsi aldım icinde half life ve cs 1.3 cs 1.4 ve cs 1.5 var 2 gundur kuramıyorum p4 2.66 512 ram 128 ati rodeon e.kartı var sistemde xp home edıtıonyuklemeye baslıyo hılf lıfeyi ortada abort edıyor birde cs nın c.zerosunu aldım onuda yukleyemedım teskkurler
Gardaş kopyanın klasik sorunları adamlar öyle CD'lere çekim yapıyolarki sağlam çıkma olasıgı %25'e indi sen en iyisi aldığın yere bi uğra. Bu arada ekran kartın 9600 Pro'mu kaç para verdin?
Bende condition zero aldım ama ne olduğunu anlamadım oyunu kurana kadır canımız çıktı.İkinci cd'yi istiyo takıyorum kabul etmiyo cd'yi virtual cd diye bi program var belki bilirsin oraya yükledik ordan denedik cd'nin içine herşey iki kere falan yüklenmiş.O yüzden sen cdlerini hep aynı yerden al mesela ben hep Kadıköy'de bi yerden alıyorum cd'ci aralarda bi yerde ama hiç bozuk olmuyo.Zaten Condition Zero'da benim değildi.
cevap gönderen arkadaslara tesekkur ederim.Bu arada kart 9600 95 dolar falandı sanırım.İki sorum daha olacak arkadaslar mumkunse 1) lurd of the rings yukleme baslıyo %9 da durup unınstall a dönüyor 2)Sims 1 yüklüyorum acılıyor ama superstarı yukledıgımde crackınıda koydugum halde play diyorum bekleyıp ana ekrana dönüyo makin magictede aynısı oluyo simdiden teşekkür ederim