AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 bi bakıverin gta sa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 03/05/2009 :  18:27:36  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkiler ben kendi kendime söz verdim hiç hilesiz oynicam diye benim mouse biraz dandik oldugundan sağ tusa basılı tutmama ramen bırakmıs gibi nisan almıyo bizim cj bende öle catısmakta gucluk cekiyom!SWAT gorevinde(adını bilmiyom ama 1. adanın sondan bir onceki gorevi)adamlarla catısıyodum yaa öle oldu bnede hesoyam yazdım parayıda gorevden sonra atyarısında bilerek kaybettim ama ben hile yazmıs sayılıyom mu?
2-ya ben google goresellerde baktım da cj miz bir bayan arkadasımıza yatakta delikine ... nası yapyoz onu

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 04/05/2009 :  10:16:57  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet, sayılıyorsun. 2. soru ise Hot Coffee adındaki bir mod yüklenerek.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 05/05/2009 :  14:08:36  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oq saol abi bende yazcak bişiy bulamadığım için bu forumda emegi gecen herkeze ii oyunlar ve iii gunler:):):):)
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000