|
Yazar |
Konu  |
n/a
deleted

İleti 149 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 15/05/2009 : 20:32:41
|
MSN'ini ekledim oradan konuşuruz. |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 15/05/2009 : 20:43:10
|
Bak Faress,uzun süredir Online Oyunlar oynayanları takip ediyorum,bizim sınıftalar çoğu. Hepsi asosyal olup çıkıyor genelde.O oyunla yatıp kalkıyor,dersleri aksatıyor.Bir tek Metin 2'ymiş , Silkroad'mış GUNZ muş konuluyorlar. Kısaca bağımlılık yapıyor,herkeste olmasa bile böyle bir durum var yani.O yüzden bu durumu,SBS yi ve de gündemde çok da iyi Online oyun olmamasından dolayı şu an online oyunlara kendini kaptırmamanı,eğer başkalarıyla oynayacaksan; Single oynanan oyunların Multiplayer kısmında vakit harcamanı tavsiye ediyorum..  |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 15/05/2009 : 21:15:17
|
Benim çevremde de öyle kişiler çoğunlukta. Ama bunların ortak noktaları oyunu bilmemeleri/oynayamamaları/anlayamamaları. Ortak oyun oynadığım iyi bilenlerle her türlü muhabbet yapıp arada bir oyundan konuşurum şahsen. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
n/a
deleted

İleti 149 |
İletim - 16/05/2009 : 00:55:06
|
Ben saten ekran kartı yüzünden fazla oynayamıyorum!Knight online bunun yüzünden bana bağımlılık yapmamıştı.Şimdi metin2 oynıyorum ama bağımlılık yapmıyor , arkadaşa bağımlılık yapıyor çünkü o hep oynıyabiliyor.Şuanda her hangi bir oyuna girsem 2 dakika içinde bilgisayar donar :) |
Counter-Strike 1.6 OnLine Oynamak...
Sabitlenmelerini İstiyorum... :)
Counter-Strike Fps ayarLaRı
Msn Türkçesi Yaşasın Türkçe!!! Kayıt Tarihi = 27/04/2007
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|