AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Yazıcı Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 03/04/2009 :  23:17:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma aşırı gereksiz programların yüklü olması nedeniyle dün format attım. Yavaş yavaşta programları ve gerekli araçları kuruyordum. En son olarak az önce yazıcımı (HP PSC 1410) kurdum ve gerekli olan bi' belgeyi çıkarmak için microsoft office girdiğimde yazıcının donanımların arasına eklenmediğini gördüm. Ne yapabileceğimi bilen biri var mı? Varsa şimdiden teşekkürler.

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 04/04/2009 :  21:06:30  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazıcını tam olarak kurduğuna emin misin? Belki yönergeye göre kurmadığın için düzgün tamamlanamamıştır kurulum. Ben de aynı model yazıcıyı kullanıyorum ve formatlardan sonra böyle bir sorunla karşılaşmadım çünkü

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 08/04/2009 :  17:13:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam, bi' süredir evde internet yoktu ondan dolayı yazamadım hiç birşey. Tamamen yönergeye kurdum her şey üzgün. Hatta ilkinde olmadığı için silip bi' daha kurdum. Ama olmuyor nedense. :S
Sayfanın En Üstüne Git

Lock
Üye

İleti 8

İletim - 27/10/2009 :  19:54:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Daha önceki formatlarında da aynı sorunla karşılaştınmı yoksa sadece bu formattamı sorun oldu

CS 1.6 !!!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000