AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 İKİ BİLGİSAYARLA OYNAMAK
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

taharcii
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 05/04/2004 :  20:28:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam ben bir arkadaşımla bilgisayarları ag baglantısıyla birbirine bagladık bende half lıfe opposing force oyunu var iki kişi bu oyunu nasıl ayrı makinalarda nasıl oynayabiliriz

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 05/04/2004 :  22:04:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bağlantın konusunda biraz bilgi versen daha iyi olurdu. Ayrıca işletim sisteminiz ne onuda yazmamışsın. Eğer LAN bağlantısı kullanıyorsanız ve xp işletim sistemi varsa oyunu her iki makinayada ayrı ayrı kurup bağlantı sihirbazından makinaları birbirine tanıttığınızda rahatlıkla oynarsınız. win98'de bu olaya birde ethernet kartlarını tanıtmayı eklemek zorunda kalırsınız.
Sayfanın En Üstüne Git

taharcii
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 05/04/2004 :  23:47:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bağlantım kablonet zaten öbür makinayla aynı baglantıyı kullanıyoruz ikimizinde sistemi xp zaten makinalar birbirini tanıyor biz oyunda ayarları bilmiyoruz onu öğrenmek istiyoruz
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 06/04/2004 :  11:36:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
makinalarınız birbirini tanıyorsa bir makina host olarak oyunu açar, diğer arkadaşta oyuna girer. Bildiğim kadarıyla olay bundan ibaret. Ben aynı olayı lan ile yapıyorum daha herhangi bir sorunla yada ayarlarda bir uyumsuzlukla karşılaşmadım.....
Sayfanın En Üstüne Git

taharcii
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 07/04/2004 :  01:08:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cahilliğimi bagışla rappier ben dağa yeni ögreniyorum host olorak oturum açma nasıl oluyor biraz anlatırmısın teşekkürler
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 07/04/2004 :  13:04:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bağışlanacak birşey yok )) herkes bu tip şeyleri birilerinden öğrenir. Host olarak açma olayına gelince oyunu çalıştırdıktan sonra multiplay seçeneğini seçeceksin, ardından 'create' seçeneği ile yeni bir oyun açacaksın. Bundan sonra çıkan menülerden oyunun ayarlarını yapıp (pod sayısı ve diğer ayarlar), oyununa isim verdikten sonra başlat diyeceksin. Diğer arkadaşın makinada multiplay menüsü içerisinde senin yarattığın yeni oyunun ismi belirecek. Arkadaşın o oyunu seçtiğinde senin yarattığın oyuna dahil olacak.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000