AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Marka uyumu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145

İletim - 01/03/2009 :  21:19:04  Bilgileri Göster  Godjonshe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben bilgisayarımı geliştirmek için ek parçalar alacağım. Ama boşuna almamak için bir sorayım dedim. Mesela benim anakartımın markası Gigabyte. Her türlü RAM ve ekran kartı buna uyar mı? Ya da hangileri uyar? İyi birşey almak istiyorum ne yapmam gerekir bana anlatır mısınız? Yani marka fark eder mi? Sonra bilgisayar tamamen gitmesin...

MSN Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 01/03/2009 :  23:04:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Her türlü ram ve ekran kartı uymaz, hangi ram'i destekliyorsa onlar uyar, ama marka önemli değildir.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145

İletim - 02/03/2009 :  12:35:58  Bilgileri Göster  Godjonshe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim anakartımın modeli LGA 775. Hangi RAM ve ekran kartı uygun olur? HD 4850 ekran kartı için bu anakart yeterli mi?

MSN Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 02/03/2009 :  13:30:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
LGA 775 senin anakartın desteklediği işlemci türüdür.Eğer anakartın tam modelini söyleyebilirsen daha iyi yardımcı olurum.Veya everest tarzı bir program yükleyerek donanımlarına bakabilirsin.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145

İletim - 02/03/2009 :  17:48:31  Bilgileri Göster  Godjonshe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben hallettim. Teşekkür ederim yardımın için.

MSN Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000