|
Yazar |
Konu  |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 22/02/2009 : 23:21:40
|
Evet arkadaşlar,aşağıdaki linkte verdiğim rar lı dosyanın içinde 593 adet kendi kulvarlarında oldukça saygın virüsler var. Bu dosyayı bilgisayarınıza indirin ama SAKIN AÇMAYIN YADA ÇİFT TIKLAYIP ÇALIŞTIRMAYIN.SADECE RAR'ı TERS TIKLAYIP VİRÜS TARAMASI YAPTIRIN.Bu uyarılarıma uymayacak olan yada güvenemeyen arkadaşlar bu dosyayı lütfen indirmesin.
Çok önemli Not: Kesinlikle açmayın,çalıştırmayın sadece inecek Rar dosyasını açmadan ters tıklayıp "tara" demelisiniz.Sonra Geri Dönüşüm Kutusuna sürükleyin... Deneyin ve sonuçlarını buraya yazın..Kaç virüs buldu? - - - http://www.techstarcomputers.com/nxs/455VIREN.zip
Rar dosyasını açmanız yada çift tıklamanız halinde virüsler bilgisayarınıza bulaşacaktır... Rar dosyasını ters tıklayıp "tara" demelisiniz. Olacak olaylardan ben sorumlu değilim.
|
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
|
|
Konu  |
|
|
|
|