AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Konsol
 Konsol oyunlarını PC'de oynama
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 06/02/2009 :  23:21:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Muhtemelen daha önce bahsi çok geçmiştir, biraz araştırdım ama elle tutulur türden bi bilgi edinemedim.

Var mıdır böyle birşey arkadaşlar mesela ben PS2 için olan Ferrari Challenge oyununu oynamayı çok istiyorum herhangi bir program veya eklenti yardımıyla bu PS2 oyununu Vista sistemli PC'de oynayabilir miyim?

Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 07/02/2009 :  04:42:21  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet oynayabilirsin fakat emülatör programlarını pc'ne yüklemen gerek.Ayrıca ps komforuyla oynayamassın bilgisayarda bir çok oyunu yönetmekte zorlanırsın örneğin gta tarzı oyunlarda mouse kullanamassın.Bilgisayarda oynamak istediğin oyunu emülatör yardımıyla değilde oyunun bilgisayar versiyonunu yükleyerek daha rahat oynayabilirsin.

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 07/02/2009 :  11:31:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilgisayar versiyonu olsa yüklerdim ama sadece PS2 için görebildim ben.

Peki bu emülator programlarına nerden veya nasıl ulaşabilirim ve nasıl kullanabilirim?

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

AnilKalkan
Yazar

Turkey
İleti 28

İletim - 13/08/2009 :  04:34:06  Bilgileri Göster  AnilKalkan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Mümkün ama ne konsolun rahatlığı olur ne de performansı. Çünkü fps çok düşük olacaktır ve pc kasacaktır.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000