AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 Pokemon + Emulatörü + Gameshark + Efsanelerin Yeri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

denizhan32
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 05/02/2009 :  15:41:05  Bilgileri Göster  denizhan32'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet sitede verildi mi bilmiyorum ama bu gameshark ve pokemon oyunları ile ilgili araştırmalarımda saçma sonuçlar almaktan bıktım ve bunu burda çözümlücem..

Evet başlıyoruz..

Öncelikle GBA Emuletör'ünü bilmeyen yoktur.. Ama bn genede gamesharkların uygulanabileceği versiyonda olan bi GBA emulatörü'nü upload yaptım.. Buyrun..

VİSUAL BOY ADVANCE

http://rapidshare.com/files/194227281/Visual_Boy_Advance_-_GameBoy.zip.html

Bildiğiniz gibi Nintendo firması bir sürü pokemon oyunları yaptı.. ama içlerinden en güzeli benim için Fire RED versiyon'udur.. Çünkü bu versiyonda diğer eski versiyonlardaki gibi (blue, red, yellow vb.) 1. nesil pokemonlar bulunuyor. Yanlız farkı şu. Çok daha iyi grafiklere sahip ve hikayesi sağlam olan bir oyun..

POKEMON FİRE RED VERSİON (TÜRKÇE)
http://rapidshare.com/files/194253962/Pokemon_FireRed_Tr.rar.html

Şimdi sıra geldi oyunu açmaya.. ilk inen dosya'nın içindeki VİSUAL BOY ADVANCE'yi çalıştırın. Bu oyun dosyasınıda indirin ve VİSUAL BOY ADVANCE'nin bulunduğu dosyanın içine atın.. File'ye tıklayın ve Open'e tıklayın.. Gelen yerde indirdiğiniz oyun dosyasının konumunu bulun ve "AÇ(OPEN)" deyin oyun açılacaktır..
dipnot: Eğer tuşları hangileri derseniz "Options - JoyPad - Configure - 1..." Yolunu izeyin ve kendinize göre bi tuş sistemi ayarlayın..

Gelelim GAMESHARK'lara.. Evet oyunumuzun bir hile sistemi var.. Zor gibi görünüyor ama kolay.. Vereceğim linklerdeki resimleri sırasıyla ve düzgünce takip ederseniz eminim ki sizde bu oyunda hile yapabileceksiniz..

Bu dosyanın içinde bulunan resimli açıklamalı Gameshark'lar

-MART'DAKİ HERŞEYİ $1 YAPMA (Daha Avantajlıdır. Bedava yapınca Uğraşılıyor..)
-MART'DAKİ HER İTEMİ MASTER BALL'A ÇEVİRME
-MART'DAKİ HER ŞEYİ RARE CANDY YAPMA (Bir RARE CANDY = 1 Lv. Atlatır Pokeye..)
-MART'DAKİ HER ŞEYİ FULL RESTORE YAPMAK (Durmadan Pot Almak Derdinden Kurtarır..)

http://rapidshare.com/files/194417362/Pokemon_Fire_Red_Gameshark.rar.html

Efsaneleri bulmak için ise bazı biletler gerekicek o biletler oyunda olmadığından GAMESHARK ile alıcaz..

Bu dosyanın içinde bulunan resimli açıklamalı Gameshark'lar

-MART'DAKİ HER ŞEYİ HO-OH VE LUGİA'NIN OLDUĞU ADANIN BİLETİ YAPMAK
-MART'DAKİ HER ŞEYİ DEOXYS'NİN BULUNDUĞU ADANIN BİLETİ YAPMAK

Evet şimdi sıra geldi bu efsaneleri yakalamaya. Bolca Master Ball aldıktan sora Ho-oh ve Lugia'nın bulunduğu adaya gidin.. Oranın ismi NAVEL ROCK.. Bi giriş yeri görüceksiniz.. yukarı gittikçe Ho-oh'a aşağıya indikçe Lugia'ya yaklaşıcaksınız..

2. Sırada ise DEOXYS var.. Şimdi Master Ball'larınızı hazır tutun ve DEOXYS'nin olduğu BIRTH ISLAND'a gidin.. Oyunun en uyuz bölümüne geldik.. Gördünüz mü ? Ortada Üçgen bir taş var.. o taşa dokundukça taş oynuyor.. cok sinir bozucu ama onunda çözümünü buldum.. Oraya geldiğinizde sakin olun ve üçgene A butonuyla dokunun.. Her yerde saniyeli diye görürsünüz.. Saniyeyle alakası yok.. Orda en önemli olan attığınız adımdır.. Oyun ayarlanmış taş her ne tarafa kaçarsa kaçsın ona dokunmak için belirli bi adım sayısını geçmiceksiniz.. Bu kadar anlattım şimdi sıra geldi nasıl yakalandığını göstermeye..

DEOXYS'Yİ YAKALAMAK

Tamamen bnm yapımımdır.. Uploadlar bana ait'tir.. Alıntı değildir.. Bi teşekkürü çok görmeyin.. ve bunu çalıp başka sitelerde yayınlayacak arkadaşlardan bişi rica edicem.. lütfen yapım'ın BANA ait olduğunu BELİRTİNİZ..

DENİZHAN OYA..

Not: Başka Gameshark'a ihtiyacınız varsa lütfen ekleyin ilgilenirim.. denizhan32@hotmail.co.uk

EroiN
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 08/02/2009 :  12:27:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
emeğine sağLık seni ekledim Umarım kabuL edersn :) bu oyun'a askeriyede ba$ladım baya da ho$uma qitti ama 1 yerde tIkandım.. bana yardımcı Olursan sevinirim..

#1106;i¢ kimsE S#1108;#957;#8706;#945;m#945; S#1108;#951;i#951; k#945;#8706;#945;#1103; #1091;#945;kı$m#945;#8706;ı #957;#1108; S#1108;#957;#8706;#945;m #1106;i¢ kim#1109;#1108;#1091;i S#1108;#951;i#951; k#945;#8706;#945;#1103; #1091;#945;$#945;tm#945;#8706;ı.. #8730; #8238;
Sayfanın En Üstüne Git

denizhan32
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 15/04/2009 :  17:36:30  Bilgileri Göster  denizhan32'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar cok özür dilerim linkler ölü yenileyemiyorum lütfen k.bakmayın ama direk msn eklerseniz ilgilenebilirim..
Sayfanın En Üstüne Git

zabuza
Yeni Üye

Botswana
İleti 1

İletim - 14/03/2010 :  06:58:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sa ben forma yeni üye oldum bende fark ettim bu oyunu ya benim derdim aslında aradım pokemonları bulamıyışım ben sqter cermandır istiorum bi ton sitelere girdim gameshark miydi öle bişiydi yok beceremedim ya siz biliosanız bana bi ayrdım edermisiniz lütfen

grabintora
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000