AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Ekran kartım 128MB Rem 256
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 02/04/2004 :  18:06:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
peki oyunların sağlamolduğundan eminmisin kopyamı oyunlar???
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 02/04/2004 :  18:11:54  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
kopya fakat arkadaşlarımda çalışıyor
Sayfanın En Üstüne Git

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 02/04/2004 :  18:28:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya açıkçası bende ses kartından falan olduğunu tahmin etmiorum başka birşeyden olması lazım diye düşünüyorum ama şunu söyliyim eğer bilgisayarın sanırım p4 onun için win98 'in pek bu amkineye uyacağını zannetmiyorum(sanırım sorun bundan kaynaklanıyor) istersen windows xp yükle derim ben sanırım sorun budan kaynaklanıyor ama sitersen diğer üyelerinde benim fikrim hakkındaki görüşlerini bir al istersen. saygılar.
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 02/04/2004 :  18:37:09  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yardımlarınız için teşekkürler. sanırım xp yüklesem iyi olur.
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 05/04/2004 :  10:18:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
probleminiz %90 ses kartıyla veya sürücüleriyle alakalı. kartının xp ye olan uyumsuzluğu veya kartının driverlarının xp ye olan uyumsuzluğu veya yanlış kurulması veya dosyalarda olan ufak bir bozukluk veya oyunun ses kartın ve işletim sistemi ile olan uyumsuzluğu olabilir. ve bu seveplerden sizin için bir kitap yazabilirim o yüzden imkanınız varsa donanımlarınız değiştirerek veya disable ederek sisteminizin stabil ve doğru olarak çalışmasını sağlayabilirsiniz.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000