AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 Ultima Online
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ads
Üye



Turkey
İleti 84

İletim - 01/02/2009 :  19:16:17  Bilgileri Göster  ads'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ads için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Daha önce konu kitlendigi için sade ve anlaşılır bir dilde en iyi online oyunlardan biri olan ve başka bir konuda ultimanın adının az geçmesinden dolayı konuyu açma geregi duydum Ultima Online nedir?
TANITIM FİLMİ
http://mythicmktg.fileburst.com/uo/media/flash/UO_KR_moviefront3_externalcontrols.html
Ultima Online (uo), Osi (Origin Systems inc) tarafından Ultima adlı oyun serisinin devamı niteliğinde 25 Eylül 1997 yılında çıkartılmış EA Games'e ait bir MMORPG oyunudur.

Oyun, büyünün ve canavarların hakimiyetindeki Ultima evreninde geçmektedir. Siz ve diğer oynayıcılar bu evrende yaşayan insanlarsınız. Bazen kendi aranızda bazense birlik olup güçlü yaratıklara karşı savaşırsınız.

Ultima Online'ın diğer oyunlardan farkı; içerisinde barındırdığı sayısız sistemleriyle sizi yıllarca kendisine hayran bırakabilmesidir.

Ultima Online, ek paketleri sayesinde yenilenip gelişerek bu günlere ulaşmıştır.
Başlıca ek paketleri:

1- Ultima Online: The Second Age
2- Ultima Online: Renaissance
3- Ultima Online: Third Dawn
4- Ultima Online: Lord Blackthorn's Revenge
5- Ultima Online: Age of Shadows
6- Ultima Online: Samurai Empire
7- Ultima Online: Mondain's Legacy
8- Ultima Online: Kingdom Reborn
...

Ultima Online'ın iki çeşit korsan sunucusu vardır:

1- Sphere - EA Games'in Ultima Online'a getirdiği yeniliklerin bulunmadığı sunucu tipidir. Pvp ve eğlence için tercih edilir.

2- RunUO - Ultima Online'daki yeni sistemlere uyum sağlamış sunucu tipidir. Zor ve karmaşık oyun arayanlarca tercih edilir.

gördügünüz gibi çeşitli sistemler denmiş örnegin ırk sistemi orc,elf,human,dwarf,dark elf,paladin ve bir çogu daha bir çok sistem örnegin ultimada knight veya silkroad ın dışında zanaatkarlar vardır bunlar üretici kişilerdir ve playerların en çok irtibata geçtikleri kişilerdir ve en çok para kazandıran işlerdendir ayrıca birde savaşcı kesim wardır çeşitli yaratıklar'ı keser ve degerlı mazemeleri zanaatkar kesme götürerek kendilerine özel giysi silahlar yaptıra bilirler her neyse Ultimada sakin bir hayat'ta yaşıyabilirsiniz yada savaşçı olur action u bol bi hayat yaşarsınız bence denenmesi gereken bir oyundur...
Nasıl Sahip olabilirim derseniz en yakın Cd ci veya internetten aratırsanız...
niye knight veya silkroad veya ogame derseniz level gibi en oyunda daha çok zaman geçiren veya item ı güzel olan bu oyunda kazanmaz taktigi güzel tuzak kurmayı bilen kişiler kazanır tabi knight'ta silkroadda ogame de güzel oyundur oynamayın demiş olmuyım (: deneyim diyim :)
tabi herşeyi yazdık unuttuk playerlar birbirleri arasında savaşmayı yaratıklara karşı savaşmaktan daha çok sevdikleri için knight taki gibi arenalarda degil şehrin ortasındada öle bilirsiniz oyunu ögrenmek biraz zordur knigt gibi eline kılıç al git öldür degil yenekler ve ne işe yaradıklarını ögrenmek gerekir internetten ultima-strike aratırsanız faydalı bilgilere sahıp olabilirsiniz ve oyunu yüklemek yetmez orjinal alırsanız ultimanın orjinal serverında oynarsınız internetten aratırsanız farklı korsan veya benim oynadıgım gibi lisans lı serverlarda oynarsınız
tabi knight bir örnekti yanlış anlamayın (: knight ında kendine göre güzellikleri war...
denemeniz dilegiyle
kotanız warsa oyun yakşasık 700mb ve 1.5 gb arasındadır eksik ve yanlış yerlerden oyunu indirmediginize dikkat edin
idizilhan@yahoo.com dan size daha ayrıntılı yardım edebilirim
tabi bi kaç şey daha unuttum ama neyse onlarıda kendiniz ögrenin tanıtım film ını tam izlemedım ama tanıtım film ı dandık e benzıyo boş verin (:

Oyunana
Üye



Turkey
İleti 2

İletim - 09/03/2011 :  13:35:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Lise hayatımı yiyen oyundur bu oyun :)

Oyunana.com
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 09/03/2011 :  18:15:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kısmen bizim de. :P
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000