AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 Biraz geç bir konu;Karneler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 31/01/2009 :  23:46:35  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar sanırım hepimiz bu konudan bahsetmeyi unuttuk 7 gün geçmesine rağmen soruyorum;
Karneler nasıl?
Sanırsam çoğunuz yeni sisteme sinir oldunuz ben de Türkcem 3,Matematik 4 gerisi 5 ve Teşekkür ALDIM!!!Eski konulara baktım(okurken gülüyordum)bir çok arkadaş yeni sistemden şikayet ediyordu geçen sene çıkan sistemden(2007-2008'de çıkan sistem)(ben 5.sınıftım takdir almıştım sınıf birincisiydim benim için hava hoştu arkadaşlar sinirli kelimeler meydana getiriyo ben İngilizce sınavında 90 aldım diye hava atıyorum )Ve sizinde düşüncelerinizi ve notlarınızı merak ediyorum.

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 31/01/2009 :  23:59:57  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla İso, 6. sınıf için hiç de kötü bir karne değil gayet güzel.

Benim de hayatımda ilk defa karneme zayıf geldi hem de iki tane, biri Kimya biri Biyoloji, Türk Edebiyatı ile Dil Anlatım 2, Bilgisayar, Din ve İngilizce 4, Beden 5 diğerleri de 3 İkinci dönem bilgisayardan biraz uzak kalıcam artık.

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

n/a
deleted

İleti 149

İletim - 01/02/2009 :  00:08:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkür aldım ama hiç çalışmadan.Ailem benim çalıştığımı biliyor ama ben hiç çalışmıyorumki

Counter-Strike 1.6 OnLine Oynamak...

Sabitlenmelerini İstiyorum... :)

Counter-Strike Fps ayarLaRı

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Kayıt Tarihi = 27/04/2007
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 01/02/2009 :  00:34:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çalışın gençler, çalışmayana ekmek yok.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 01/02/2009 :  01:32:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Türkiyenin şu durumuna bakılırsa ayrıca lise hayatının 6. sınıftan rahat bi 6-7 "KAT" daha ağır olduğunu düşünürsek o karne hiçte yeterli değil açıkcası.. Kendini toparla daha bu yaşta salma.

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 01/02/2009 :  01:39:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
RoM3o tarafından yazılan:

Türkiyenin şu durumuna bakılırsa ayrıca lise hayatının 6. sınıftan rahat bi 6-7 "KAT" daha ağır olduğunu düşünürsek o karne hiçte yeterli değil açıkcası.. Kendini toparla daha bu yaşta salma.

Kötü bi haber daha veriyim o zaman.

Üniversite liseden çok daha zor.Üniversiteye bir girin sonrası kolay lafları palavra.

Ben lisede ÖSS hariç 4 senede çalıştığımdan daha fazla çalıştım bir dönemde üniversitede.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000