AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 CS 1.8 Çıkmış :)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

n/a
deleted

İleti 149

İletim - 19/01/2009 :  18:46:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arka Plan Zero , Karakterler Bizim CS 1.6'ya Eklenen Skins Yaması Falan Filan En Güzeli Hepsinin Bir Arada Olması :)

Counter-Strike 1.6 OnLine Oynamak...

Sabitlenmelerini İstiyorum... :)

Counter-Strike Fps ayarLaRı

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Kayıt Tarihi = 27/04/2007
Sayfanın En Üstüne Git

andersen
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 09/04/2009 :  19:35:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1.8 Çıkmadı Eminim Adım Gibi Hatta Onlar Modlar ŞuAna Kadar 1.6 Çıktı 1.7 yi Daha Beklemek Lazım Piyasada 1.7 Dedikodusu Bile Çıkmadı 1.8 çıksn :)

Sadece İstediğim Bir Teşekkür...
Sayfanın En Üstüne Git

n/a
deleted

İleti 149

İletim - 10/04/2009 :  13:14:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İnternette baya bi araştırma yaptım ve dediğin doğru çıktı :P

Counter Strike, yaklaşık 10 yıl önce freelancer tarzı çalışan bir programcının gerçek hayattan esinlenerek, daha doğrusu gerçek hayatı yaşayacak bir oyun oynama isteği sonucu doğdu. Half Life ilk çıktığı zamanlarda eklentileri ve modları açık kodluydu. Yani isteyen herkes kendi modunu yazabilirdi. Adını hatırlayamadığım freelancer coder'ımız oyunu yazdığında bunu online olarak oynanmasının daha zevkli olacağını düşünüp ilk olarak v7.0b 'yı çıkardı. Ardından 6.5, 6.0 gibi sürümler çıktıkça Half Life sadece Counter Strike için alınır oldu. Bunu farkeden Valve, Counter Strike'ı satın aldı. Bu bir çok oyuncunun oyundan soğumasına sebep olsa da 1.5'in çıkışı ve ardından 1.6 ile güncellenişi eski kitleyi yeniden topladı. Ardından 1.6'nın geliştirilmiş versiyonu olan Condition Zero tam bir fiyasko olarak çıktı piyasaya. 1-2 yıllık aradan sonra Source motorunu yazan Valve, CS: Source'u çıkartarak kitleyi yeniden toplamaya çalışsa da oyunun ücretsiz olduğu 2000'li yılları yakalayamamıştır.

En son olarak Counter Strike 1.6 çıkmıştır eski grafiklere sahip. Ardından çıkan bütün eklentiler kullanıcıların kendi kendilerine geliştirdikleri eklentilerdir. Yani 1.7, 1.8 falan hepsi fason ve yalandır. Hiçbiri Valve'ye ait değildir. Oyunda farklı silah ve farklı haritayı isteyen herkes yapabilir. Bu oldukça kolay bir şeydir. Ama 1.7, 1.9 gibi saçma ibareler tamamen fasondur. Gerçekten de oyun (Valve'un çıkarttığı) olan Counter Strike sürümleri bu linktedir.

Yani, ben de istesem Counter Strike 1.6 'nın grafiklerine sahip Counter Strike 6345345 çıkartabilirim. Az biraz silah modellemeleri ile oyuncu modellemelerini değiştiririm olur biter... -.-'

İşte, biz onlara Counter Strike 1.6 Non-Steam User Edit Edition (Counter Strike 1.6 Sahte Kullanıcı Düzenlemeli Sürüm) diyoruz. Yamaların ismi volume XX şeklinde olur. Yani bu C.S. 1.6 X Editiondur. Çünkü v22 gibi sürümleri Valve'a aittir. v31 gibi sürümler ise sahtedir.

http://store.steampowered.com/sub/717/

Counter-Strike 1.6 OnLine Oynamak...

Sabitlenmelerini İstiyorum... :)

Counter-Strike Fps ayarLaRı

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Kayıt Tarihi = 27/04/2007
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 12/04/2009 :  20:35:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Demiştim dimi (:

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 13/04/2009 :  07:55:22  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hehe.
RoM3o'un geleceği gördüğünden eminim

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000