AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 sizce cm nin herseyi ile en mükkemmel adamı kim.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 02/06/2005 :  20:08:04  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla

adu boşta kardeş eğer gecikirsen hemen kaparlar dikkat et bide

alıntı:
SEATTLE tarafından yazılan:

1 Başta frontsidehair mesaj atmayı öğrensen iyi olur çünkü hiç bir şey anlaşılmıyo.
2 Bence oyunun en iyi adamı Bastian Schweinteiger.

bu ne demek ya adamın
mesajı anlaşılıyo allaalla...

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 05/06/2005 :  02:19:02  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sağol birader baba adamışsında virşeyi atlamışsın bide şeyi soracağım adu evladımız kaç yılında professional oluyor ben onu anlamadım.

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 05/06/2005 :  14:56:20  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Julius Aghahowa
Sayfanın En Üstüne Git

Elven_AmraS
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 08/06/2005 :  09:12:46  Bilgileri Göster  Elven_AmraS'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence En iyi alex de souza adam her maçta en az 9 oynuo şampiyonlar liginde fark yerken bile alex muhteşem oynuo bi insan sezon başına 35 asist 25 gol ortalamasıyla nasıl oynar
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 08/06/2005 :  16:04:02  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
maç yapacağın takıma menejer koy kadroda 18 yaş altındaki oyuncuları koy ama kalecinin forvet adamı ve kalecilik puanının 1 veya hiç olmamasına dikkat et sonraki oyucuları 18 yaş altından doldur yedek koyma tevez bir maçta 24 gol attı inanılmaz.......

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000