AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Solucanlar ve Norton Anti Virüs!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 03/01/2009 :  21:54:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar son zamanlarda internetim farkedilir şekilde yavaşladı. Nedeninin solucanlar olduğunu düşünüyorum. Fakat norton anti virüs bu konuda hiç bir şey yapmıyor. Ne solucan bulabiliyor ne başka türlü bir önlem alabiliyor. Kullanabileceğim bir program var mı önerdiğiniz? Özellikle serbest yazılım olursa sevinirim. Çünkü acil ihtiyacım var.

Burjuva Lenin'i ...

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 03/01/2009 :  22:23:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kaspersky'ın Son Sürümünü tavsiye edebilirim. Yalnız serbest yazılım değil tabi ki satın alman gerekecek(!) :) Duyduğuma göre Kaspersky ücretsiz bir yazılım çıkarmış Kaspersky Virus Removal Tool diye onu kullanabilirsin geçici olarak. Tekrar söylüyorum Kaspersky Internet Security i tavsiye ederim bilgisayarını Norton gibi yavaşlatmaz ve kesin çözümdür.
Sayfanın En Üstüne Git

Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267

İletim - 03/01/2009 :  22:41:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Avira AntiVir Classic,Avast! ve AVG 8.0-bence en iyisi- freeware virüs programlarının ilk üçünü paylaşıyorlar.
MCaffee kullanıyorum,hiç yavaşlatmıyor ve pc'imi koruyor.Tavsiye ederim.
Bazı güncel tarama paketleri var.Bazı zararlıları tarayıp yok ediyor.Onlar olabilir(Örnek Stinger).Norton çok kötü,bir tek son çıkardığı program iyi,diğerlerini tawsiye etmem...
Benden bu kadar... :)
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 03/01/2009 :  23:04:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet Norton'un son çıkardığının Pc yi yavaşlatmadığını iddaa ediyorlar kullanan olup da gerçekten gören varsa söylesin geçiş yapmayı düşünebilirim :)
Dipnot: 4gb Ramle kullanan değil benim gibi mütevazi 1gb rami olup da kullanan birinin tavsiyesini tercih ediyorum :)
Sayfanın En Üstüne Git

Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267

İletim - 04/01/2009 :  08:35:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında duyduğuma göre bu virüs programlarının çoğu virüsle yükleniyormuş.Sen sntivirüsü silince hemen virüs ortaya çıkıyormuş.
Arkadaşım öyle dedi,doğru mu yalan mı bilmem ama bence başka bir programa sebepsiz geçmek iyi değil....
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 04/01/2009 :  11:48:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yoo ben çok virüs programı değiştiriyorum pek sorun yaşamadım birini silip diğerini yüklediğimde ama Kaspersky'dan önce Antivir kullanıyordum onun bulamadığı bir sürü virüsü bulup silmiştim. Bazı programlar silemediğinden karantinaya alıyo haliyle virüs programını sildiğin zaman serbest kalıyor o dosyalar da. Ben de o yüzden değişiklik yapmıştım hatta bulduğu halde silememişti virüsleri.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000