AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Sıcaklık sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 03/01/2009 :  15:44:05  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar, PC kendi kendine restart atıyordu. Ben ekran kartı yuvasına oturmadığı için oradan sanıp çıkar/tak yönemiyle devam ediyordum. Sıklaşınca sıcaklığa baktım ve Power/Aux sıcaklığının şu an 128 derecede olduğunu görüyorum. Bunu düşürmek için ne yapabilirim ?

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 03/01/2009 :  17:08:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kasanda kablolar dağınık duruyorsa öncelikle onları topla.Termal macunu yenileyebilirsin.Fanların iyi değilse değiştirebilirsin.Ekstra fan takabilirsin.Ben çok para harcarım dersen de su soğutma sistemleri var,ondan koyabilirsin kasana ki bence gerek yok.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 03/01/2009 :  18:48:16  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Diyorsun ki hava akışını sağla. Bir de bilgisayarım şu anda arkadan ve soldan masaya bitişik olduğundan kapalı durumda. Bu hava akışını kestiğinden sıcaklığı yükseltiyor olabilir mi ?

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 03/01/2009 :  20:50:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mutlaka onun da etkisi vardır.Mümkün olduğunda hava kasanın içinde dolaşabilsin.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 03/01/2009 :  21:06:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kasanın içinde sürekli toz toplanacağına kasanın kapağını açık kullanmanı öneririm eğer görüntü dağınık gelmezse basit ama yararlı bi çözüm oluyor bazen. Bir de eski model ATI ise ısınması normal.
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 03/01/2009 :  21:09:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabi fanların toz kaplamış da olabilir onları da temizlesen iyi olur.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000