AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Medal of Honor
 Medal of Honor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

bkahraman75
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 30/03/2004 :  15:57:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.
Oyunda öyle bir bölüme geldim ki artık hiçbir çıkış yolu bulamıyorum.
Düşen uçağın pilotunu kurtardım ve kilise gibi bir yere gittim ordakileride öldürdüm. Şimdi fransız direnişcilerin sığınağına gitmem gerekiyor sanırım ama yolu bulamadım. Çıkış yolu nasıl.

Şimdiden teşekkürler.,

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 30/03/2004 :  16:22:21  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bahsettiğin bölüm Bagstogne'nin son bölümü. Kilisedeki herkesi öldürünce sana yeni bir görev veriyorlar. Kilise 2 katlı ama üst kattan tavan arasına bir merdiven var. Orada duran kutulardan yararlanarak tavan arasına çıkıp oradaki adamı öldürmeyi unutma. Kiliseden çıkıp dümdüz git. Karşına bir Flank 88 çıkacak. Onun yanı doğru giderken iki tane adam sana doğru gelecek. Onları öldürüp Flank 88'in başına geç ve onunla gelen tankı patlat. Arkadaşını takip et. Bir otelin önüne geleceksin. Biraz sonra arkadaşın sana girip oteli temizlemeni söylüyor. Ama burada kilisede olduğu gibi seninle gelmiyor tek başına temizliyorsun her yeri. Otele girip herkesi öldür (Sakın hiçbirini kaçırma). Üst katlardaki odalara bakmayı unutma. Yine herkesi öldürünce yeni bir görev veriliyor. Otelden çık ve arkadaşlarının yanına git. O sırada bir uçak geliyor ve komutanın arkadaki AA-Gun'a binerek uçağı düşürmeni istiyor. Uçağı düşürdüğünde bölüm bitiyor.

-Umarım doğru bölümü anlatmışımdır.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

bkahraman75
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 31/03/2004 :  08:31:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dodo yardımın için teşekkür ederim, fakat benim bahsettiğim bölüm "Rendezvous with the Resistance".
Burada bulunan kilisenin tavan arası yok. Sanırım senin bahsettiğin bölüm daha ileride ama burayı bir türlü geçemedim. Eğer Load seçeneğinden bakıp nasıl geçtiğini hatırlayıp bana yazarsan sevinirim.
TEŞEKKÜRLER.
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 31/03/2004 :  09:38:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kilesinin içinde ortada mezar gibi bir şey var(konuşma kürsüsüde olabilir) orda bir düğme olacak onu aktifle kapak açılacak içeri gireceksin devam...

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

bkahraman75
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 31/03/2004 :  12:45:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekkür ederim
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu