|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 17/01/2009 : 14:35:20
|
Var var. perservarence+ultimate orbla yapılan Linken's sphere. 20 saniyede 1 olmak üzere skillerden korur. Ama ne bileyim, 2 vuracak bir skill atıp linkeni devre dışı bırakıp yine stun atabilir.. Black king bar yaparsan 10 saniyeliğine skill yemezsin. Ama onun da cooldownu 3 dakika falan yanlış hatırlamıyorsam |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
PleaseWait
Üye

Papua New Guinea
İleti 31 |
İletim - 19/01/2009 : 18:24:21
|
teşekkürler. önceki sayfada sorduğum heroların itemlerini bilen yokmu ? |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 19/01/2009 : 22:50:25
|
Taramalı gibi geldiği için herolar insan bir şaşırıyor xP. Yarın zamanım olduğunda cevap vereceğim ;) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
PleaseWait
Üye

Papua New Guinea
İleti 31 |
İletim - 19/01/2009 : 22:52:07
|
ya diyorum ya yazıyorum bi kenara 93 ünüde sorasım var birden ar atıorm ne gelirse adını yazıp buraya :D çok saolun :D |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 20/01/2009 : 18:02:20
|
Biraz önceki elektrik kesintisine küfredip yazmaya yeniden başlıyorum.. x(
Botlarla oynuyorsan -arngne yap ki eşit başla ve ezilme. Gelen herolara statlarına uygun klişe itemleri yapıp oyuna bakıp botları inceleyerek hem heroları hem isimlerini öğrenebilirsin ;) Şahsen ben böyle öğrendim ve direk bnet'e girmediğimden ezilip oyundan soğumadım x)
Ogre magi'den başlarsak : Mana tasarrufu yapamayan biriysen arcane ring ile, skilleri tasarruflu kullanıyrosan Basillus + Ring of regeneration ile başla. Hedefin mümkün olduğu kadar hızlı Aghanim bitirmek olmalı; çünkü multicast'larla çok rahat hero aldığından onu güçlendirmek gerek. Zaten genel işi multicastlar yaptığından sonrası fantazi build ;)
Devam:
Morph: 2 bracer ve ring of health parası çıkacak kadar kasmaya yeterli pot/ağaçla yerine geçersin. Kasarken vanguardı bitirip hemen hearth of tarrasque çıkarsın(veya iyi kasamadıysan 2. vanguarddan sonra). Bunu yapmanın amacı bütün str'ni agility ye çevirip en yüksek damage'i en yüksek armorla sağlarken ( attack speed'i saymıyorum bile x) ) ölmeyecek kadar hp'ye sahip olmak. Sonrası fantazi build x)
Harbinger: Karşına geleceğe göre 2 bracer veya 2 null talismanla geçersin. İyi kasamadıysan 2 null daha yapabilirsin. Amaç mümkün olduğunca fazla mana ve int'e sahip olmak. İlk skill yüksek mana ile tek atarken ultisi de yüksek intin varsa teamkill çekebilir. Bu 2sini sağlayan Aghanim'i bitirdikten sonra adamlar kaçmasın diye Hex, armor ve int için Shiva veya bonusları için Aghanimle devam edebilirsin, seçim senin. Zaten 2. tercihi tamamlayamadan oyun bitmiş olur :)
Naga siren: Tek başına bir takım xD Ben genelde Basillus+Ring of regen ve yeterli pot ile koridoruma geçerim. Orada önce ring of health alıp sonra mask of death alırım. Koridorda vanguardı tamamlayıp param 2.1k olduğunda base yaparım PT ve Vladmir'i tamamlamak için. Sonra hp lazımsa Sange and Yasha veya direk Butterfly çıkabilirsin. Tabii benim izlediğim yol önce Sange bitirip hp bonusunu aldıktan sonra Butterfly bitirmek ve sonrasında Sange and Yasha'yı tamamlamak. Tabii tercih senin. Devamında ise daha da hızlı kasmak için battlefury, daha da yüksek dmg ve çift critic için buriza veya attack speed ve dodge şansı için Butterfly yapabilirsin. Tercih senin. ( Bir de karşıdaki heroların etkisi x))
Crix: Hiç sevmem. Takımında stunner yoksa veya karşıda stunner bolsa Vanguard ile başlayıp devamında Black king bar yapabilirsin. Sonra takımda üstleneceğin görev tanklıksa Hearth of tarrasque veya damage vurmaksa Battlefury yapabilirsin. Yine karşıdaki heroların etkisi büyük. Ama bkb çıkmanı gerektirmeyecek bir takımsa ve iyi kasıyorsan battlefury'yi tercih et derim. Çok daha hızlı para kasarsın.
Witch: Ben oynamam; ama oynarsam da basillus+sobi mask alırım. Sonra yeterli pot aldıktan sonra gidip Void Stone alırım mana regen için. Disco denilen, gerçek adı Voodoo restoration olduğunu sandığım skilli açık dolaşsan da mana azalmaz bunlar varken. Sonra kasma durumuna göre ya basillusu bozup Ring of protectionunu satıp elindeki 2 sobi mask ile orkide yapabilirsin veya elindekileri tutup void stone'u hex'e çevirebilirsin. Tabii bunlar yerine dagon kasıp maledict+stun+dagon+ulti kombosu ile adam da alabilirsin. Ama ben takıma güvendiğimden hex veya orkideyi öncelikli tutarım. (Botlara güvenme xD dagon kas)
Pugna: 2 bracerın parçalarını alırım ( birleştirmem) param kalırsa sobimask+pot, yoksa sadece pot alıp giderim. (Zaten pot size 6'ya kadar lazım olur, devamında hpyi ultiyle sağlarsın) Koridorda void stone alırım. Hp az olduğu için hexi tercih ederim. Hex bittiğinde oyun daha bitmemişse de skadi kasarım. (Yapılabilecek kombolar: Adama cripple atıp ilk skilli atmak. Adamı üstüne çekip ilk skilli düz attıktan sonra iyice yakınlaşınca cripple atıp hp çekmek. Pugnanın bitiricilik özelliği yok, 1'e 1'de kaçılabilir bir hero, ama karşıyı kastırmayınca oyun sonu yine galip tarafta olursun. Tabii Skadi veya Hex yerine Aghanim de kasılabilir)
Rexxar: Oynamayı sevdiğim bir herodur. Naga şeklinde itemle başlarım. Sange and yasha bittikten sonra (vanguard da var tabii) basher veya Helm of dominator (hatta iyi kasıyorsam onu da satanic yaparım) yapabilirsin. Karşıda spellcaster çoksa Linken yapabilirsin.
Ursa: Oynamayı pek sevmem. Ama skillerine bakılacak olursa heroya lazım olacak şeyler: Biraz ms ve yüksek hp. Attack speed'i Overpowerla, atağı da ulti ile kolayca elde edip 5 atak içinde hero alabilirsin. Yüksek hp'yi sağlamak için 2 vanguard veya 1 vanguard 1 hearh of tarrasque yapabilirsin. Sonrasında attack speed için butterfly tercihimdir. Tabii düşmanları kalp krizinden öldürüp hükmen kazanmak için Lothar's Edge de yapılabilir x) Karşıya göre hood vs vs.
Yukarıda dikkat ettiysen çokça "Karşıya göre"/"Kasmana göre" yazdım. Bunun nedeni yapılacak itemlerin iyiliğinin işe yaraması ölçüsünde olması. Ne bileyim, Naix+Razor+Lanaya gibi bir takıma karşı hood kasmazsın. Veya aghanim çıkmayı düşündüğün bir heroda 2 dakikada bir ölüyorsan genelde itemsiz gezersin. Oyunun şekillenmesine göre o an için en işe yarar itemi seçip kasarsan oyunda rahat edeceğin 7-10 dakikada bir sonraki itemi kasacak parayı rahatça sağlayabilirsin. Kastırmayacak itemler en iyi itemlerdir herolara |
Deniz, kum, güneş <3
 |
|
Konu  |
|
|
|
|