AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 max payne düşmedi ki?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/04/2004 :  11:46:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hangi mükemmel hikayede bahsettiğini anlayamadım ama hadi neyse )) Benim bildiğim MaxPayne tarzındaki hikayeler artık 2. sınıf American filmlerinde bile kullanılmıyor ama dahi neyse...
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 03/04/2004 :  12:36:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ewt rappier bu tarz hikayeler sıkmaya başladı benide, bu konuda katılıyorum. max in hikayesi oldukça klişe diyebiliriz. 1. oyun ilk başlarda güzel gelmişti bana ama sonradan çok saçmalamıştı. 2. oyun biraz daha iyi. max1 in çok konuşulmasının nedeni çok reklam yapılmasıydı aslında. adamlar paso "max geliyor! hemide gümbür gümbür!" filan diye milleti gazladılar. ama bişi sölicem(fall konusu), ordaki fall mecaz diil yan anlam oluyo:p firmanın söylediine göre de o zaten son bahar anlamında. sonbaharda bi mecaz anlam yatıyo zaten. son bahar yaprak dökümüdür, bişeyleri kaybetme zamanıdır, hüzün zamanıdır filanya.. max de monayı kaybediyo, ağır yaralanıyo filan. herşeye rağmen ii oyundu bence. kısaydı ama biraz daha uzatsalar b.kunu çıkarırlardı o ayrı:p yinede piyasaya laf olsun diye çıkan oyunlardan çok ii ama asla bi half-life kadar olamaz:)) farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 03/04/2004 :  21:29:59  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Fall demek düşmek demek, kaybolmak ve yokolmak, değer verdiğin her şeyi kaybetmek demek.

2.Oyunu ben sevdim, ama gerçekten çok kısaydı. Hikayesi de belli bir yere kadar sizi heyecenlandırıyor, sonra ne olacağını tahmin edebiliyorsunuz.

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000