AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 max payne düşmedi ki?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/03/2004 :  17:26:35  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bu oyunu bitirdim oyunun adında max paynenin düşüşü diyor ama max payneye bişey olmadı.olan mona sax'a oldu öldü oyun sonunda.niyw böylw bir isim koymuşlar?

birde oyunun 3'ü çıkacak mı bir bilginiz var mı?

bir de şu max paynenin savaştığı temizlikçi kılıklı herifler kim? oyunun başından sonuna kadar onlarla savaşıyoruz.

birde ingilizcede **** mudur nedir ne demek?oyunda sık sık kullanıyolar adamlar.hatta part2'nin başında max vinnie'nin arabasına binince vini monaya **** mudur nedir onu diyor.max paynede ondan sonra vinniden nefret ettim diyor.?

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 29/03/2004 :  20:22:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
MaxPayne düşüyor )) ama fiziksel olarak değil. Bir polis pis işlere bulaşırsa düşmüş sayılır. Maxpayne mecazi anlamda düşüyor.

3. oyun kesinlikle çıkar. Nede olsa adamlar doğru düzgün hiçbirşey yapmadan para kazanıyorlar. 2'nin birinciden farklı olmadığı bir oyunun 3. bölümünden fazla birşey beklemek bana göre yanlış olur. İlk iki oyun gibi sıradan bir oyun daha literatüre eklenir...

Temizlikçi kılıklı herifleri şahsen tanımıyorum )) ama sanırım kötü tarafın adamlarıydılar. Nede olsa neredeyse hepsini öldürdük. Belki içlerinde iyi vatandaşlarda vardı ama ne yaparsın kurunun yanında yaşta yanar ))

Son olarak İngilizcede ***** diye bir kelime yok. Daha doğrusu ben öyle biliyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sayfanın En Üstüne Git

carettacaretta
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 29/03/2004 :  20:27:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
max payne 2'yi oynamadım ama **** olarak yazılan yerler argo ya küfür içeriyordur malum sansür olayı

carettacaretta
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 29/03/2004 :  20:41:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birincisi max payne alela de bir oyun değil bullet time teknolojisini getiren bir oyundur. ikincisi bu tip ara gazlar tüm oyun firmalarının uyguladığı taktiklerdir, o yüzden 3 de güzel olmaz deyip kesitirp atmayın, evet 2nci çok kısaydı o konuda hem fikirim ama sonucunda oyunu oynamışsın ve nasıl bişey olduğunu biliyorsunuz eğer oynamadan konuşuyorsanız bu hakkınız değil. o temizlikçi kişilerde vinnie'nin paravan olarak kurduğu bir şirketi, yani vinnie'nin adamları.
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 29/03/2004 :  21:53:34  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Fall sonbahar anlamına da geliyor. Yani max payne'nin sonbaharı olarak ta anlaşılabilir oyunu adı.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 30/03/2004 :  15:48:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
MaxPayne alelade, sıradan bir oyundur... BulletTime ise olmazsa olmaz birşey değildir. Eğer çok iyi birşey olsaydı daha sonra yapılan pek çok oyunda kullanılırdı. Ayrıca MaxPayne sıradan bir oyundu, 2. oyunda birden farklı extra birşey yoktu. Her iki oyunda çok kısa oyunlar yani orjinal alıp oynuyorsanız verdiğiniz parayı hakedecek oyunlar değil. Bakmayın Türkiyede oyunlar 3-5 milyona bulunabildiğine herkes alıp oynuyor. Bütün bu olumsuzluklardan sonra 3.nün çok iyi olacağına görmeden inanmam. Çünkü adamların zihniyeti belli, fazla uğraşmadan parayı kapmak....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000