film çok güzeldi giden var mı izlemeyenlere tavsiye ederim spolier padişahın direnişe destek verip casusun amerikalılara anlatıp direnişcilerin ve padişahın hep yanında olan iki adamın filmin sonunda ölmesi beni çok üzdü sonra padişah torununa verip padişahlığı, bodruma gitmeseydi de yeni direnişci toplayıp Atatürk'ün herangi bi akrabası ile birlikte savaşsaydı keşke
edit: kyoshi abiye teşekkürler
TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!
İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk
Selam nickim hakkında bilgi: -İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir. -Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir. -İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir. -İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir... Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.
İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk
Selam nickim hakkında bilgi: -İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir. -Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir. -İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir. -İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir... Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.
abi filmi izlemeyenler üzülmesin diye yazdım vallaha ya, istemeyen okumasın çok üstüme geliyosunuz bu sitede benim
TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!
Timur Selçuk