AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 vista xp oluyo mu ya
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

İspanyolMeyhanesi
Üye

İleti 81

İletim - 24/11/2008 :  20:53:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben yeni pc aldım birthday party de gelen hediye hesabı, vista var alırken adam enişteme vistaya xp yüklenir demiş ama benim bildiğim kadarıyla olmuyor eniştem çok sinirlendi "basıcam satan dükkanı dağıtırım bu memleketi" tarzı laflar etti zor zaptettik valla vurucaktı adamı, neyse uzun lafın kısası U.L derrrmişim uzun lafın kısası, vistayı xp yapma yolu nedir hacım?

Palad1n: Yazılım bölümüne taşınmıştır.

TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!

İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk

Selam nickim hakkında bilgi:
-İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir.
-Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir.
-İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir.
-İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir...
Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.

Nevaldis
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 24/11/2008 :  21:05:04  Bilgileri Göster  Nevaldis'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle Vista'yı neden istemediğini soracağım oysaki öyle çokta sorunlu bir işletim sistemi değil. Soruna gelecek olursak:

Xp'nin yanına ikinci işletim sistemi olarak Vista kurulabiliyor ve başlangıç ekranında seçilip kullanılabiliyordu aynı durum bildiğim kadarı ile Vista içinde geçerli yani Vista'nın yanına Xp kurup çift işletim sistemi kullanabilirsin. Bunun için bir partition manager ile diskini ayırman ve ayrıdığın yere dual boot olarak Xp kurman gerekiyor.Eğerki bu konuda deneyimli değilsen bu işlemi bir bilgisayarcıya yaptırmanı tavsiye ederim git bilgisayarcıya anlat durumu o halleder zaten.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 24/11/2008 :  21:46:07  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tam olarak öyle olmuyor. Xp çift kullanılabilir; ama Win98(veya eskisin)'in üstüne yüklersen. Bir windows sürümü kendinden öncekilerin yüklenmesini önler. Ha, dual boot yapılamaz mı, yapılır. Ancak onun için de windows vista'nın yüklü olmadığı harddiski üzerinde vista olmayan bir bilgisayara takıp orada Xp yükledikten sonra geri takmak gerekir.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Nevaldis
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 24/11/2008 :  22:02:22  Bilgileri Göster  Nevaldis'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dediğim gibi tam emin olamıyordum bu konuda demek ki olmuyormuş sağol düzelttiğin için PaLaD1N.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000