AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Hangi Dizileri İzliyorsunuz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 20/09/2010 :  11:53:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galiba sansür yiyecek. Filmi kaldırabilir, lakin toplumumuz(!) dizi olarak kaldıramıyoru heralde..

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

edebikelam
Üye

Turkey
İleti 132

İletim - 03/11/2010 :  16:15:25  Bilgileri Göster  edebikelam'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
spartacus un ilk szonunu abim izlemiş ben izlemedim ama sanki televizyondaki ile kendi izlediğiniz farklı gibi geldi bana nese.ama ben ısınamadım o diziye.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 03/11/2010 :  16:21:37  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet farklılar. İnternetten izlenilen yapımcının versiyonu, televizyondan izlenense televizyon versiyonu. Kan, seks vb. yerlerde kısıtlamalar, zamanı azaltmak için bazı yerlerde kırpmalar mevcut(muş cnbe'nin açıklamasına göre.kaynak: nihat'la sivrisinek'e gelen mail).

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

edebikelam
Üye

Turkey
İleti 132

İletim - 05/11/2010 :  20:21:40  Bilgileri Göster  edebikelam'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet ben de aynı fikirdeyim mesela eğer internetten izlersen kan sahneerinde kan fışkırıyo mesela böyle seks sahneleride kısıtlanıyo evet.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000