AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 single mod da rollback gibi char gitti :S acill!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

darkmessage
Üye

İleti 55

İletim - 04/11/2008 :  22:43:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar single mod da oynuodum multide yüklü deil..27 lik mi ne ezik bi charim vardı pc yi bi actim char gitmis rollback atıldı sanki :D :D bi yardım lütfenn!!

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 05/11/2008 :  21:03:00  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Karakter ekranında mı yok yoksa var da açmıyor mu?

Karakter ekranında yoksa ya biri silmiştir ya da sistem geri yükleme yapılmıştır. Eğer var da açmıyorsa anormal kapanmalardan dolayı(prizden çekme, elektrik kesintisi vs.) karakterinin tamamı kaydedilemediğinden kapanma esnasında karakterini açamıyordur.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

darkmessage
Üye

İleti 55

İletim - 05/11/2008 :  21:34:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yok karakter ekranında yok ve silebilcek biriside yok..save and exit yaptım sonra bu "single mod" "multiple mod" ekranı cıktı ordada elektrigini kestim pc nin sonrada daha görünmedi ekranda..save dosyasına baktım vardamı acmıyor diye charin adina dair bir dosya yok dosyada :S karakter mefta onu biliyorumda sadece bilmek istedigim sey pcnin 3 gün once actigi bir oyunun o günkü save lerini nasıl alabilrm? tabi save ler suanda yok yani kısacası simdiki oyuna 3 günlük rollback atmak istiorum :S
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 05/11/2008 :  23:23:27  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Emin misin single'da o karakteri yaptığına? Bence yeni bir karaktere başla, geri alamazsın bundan sonra zaten.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

darkmessage
Üye

İleti 55

İletim - 06/11/2008 :  21:44:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hmm basladim tekrardanda boylede felaket oluoyo ya daha darkwood black marsh filan bile acık degil..contess i bile kesmedim o derece :D
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 20/01/2009 :  19:17:18  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hero editor u kur sana tavsiyem eski karakterini yaratırsın yine esyaları da dahil olarak.

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000