AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Oyunlarda ki görüntü ve donma problemi.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 31/10/2008 :  23:35:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ekran kartını güncellemiştim derken ekran kartını yenilemiştim demek istedi diye düşünüyorum, driver olarak değildir.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

TrK_Akın
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 02/11/2008 :  00:44:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk önce herkese selam bende yeni cıkan oyunları oynamayı cok severim özellikle cod4 ve rainbow six vegas ben bu iki oyunuda aldım grafikleri ortadan biraz yüksek yaptım kasma felan yapmadı.Bazı oyunlar kendiliğinden oluyor.Yani isterse senin sistemin en yüksek sistem olsun oyunu öğle bir yapmışlar ki oyunu açtığında options bölümünde ne ayarlamışsa oyun kendiliğinden onu bir gram kıbırtaddığın an kasma yapıyor.Bu arada benim sistem;

Atı radeon x1650 (512MB)
2gb ram
Core 2duo 2.19
310gb harddisk

Ben bu bilgisayarı sırf oyun için toplattırdım Sizce ÖZELLİKLERİ NASIL ARKADASLAR
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 02/11/2008 :  02:10:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
TrK_Akın tarafından yazılan:

İlk önce herkese selam bende yeni cıkan oyunları oynamayı cok severim özellikle cod4 ve rainbow six vegas ben bu iki oyunuda aldım grafikleri ortadan biraz yüksek yaptım kasma felan yapmadı.Bazı oyunlar kendiliğinden oluyor.Yani isterse senin sistemin en yüksek sistem olsun oyunu öğle bir yapmışlar ki oyunu açtığında options bölümünde ne ayarlamışsa oyun kendiliğinden onu bir gram kıbırtaddığın an kasma yapıyor.Bu arada benim sistem;

Atı radeon x1650 (512MB)
2gb ram
Core 2duo 2.19
310gb harddisk

Ben bu bilgisayarı sırf oyun için toplattırdım Sizce ÖZELLİKLERİ NASIL ARKADASLAR

Sistem iyi ama yakın zamanda ekran kartını değiştirmen gerekebilir.(6 ay veya 1 yıl içinde).

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

TrK_Akın
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 02/11/2008 :  03:13:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sağol kyoshi kardes.Doğru söylüyorsun yeni oyunlar cıktıkca gayet normal sistemde zorluyor yeni oyunlar.O yüzden değiştirmem gerekli.Bende Şimdi elimdeki ekran kartının yüksek modeli oyun için tasarlanmış bir ekran kartı alacağım.Tahmini fiyatını bilmiyorum ama pahalı olacağını biliyorum çünkü Ati Radeon X serisi pahalı.
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 02/11/2008 :  11:57:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ati Radeon x serisi yerine HD serisini öneririm.(HD3650 de yetersiz kalmaya başladı o yüzden HD3850,HD4850,HD4870 iyi seçimler olacaktır.)

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000