AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Konsol
 Aldığınız en iyi oyunlar :D
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 24/10/2008 :  22:36:53  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
PS2 için aldığınız en iyi oyunlar hangileri.Önerilerinizi de bekliyorum.Konu pek yaratıcı olmadı sanırım(Aldığınız en kötü oyunlar :D)

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 24/10/2008 :  22:45:20  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu arada God of War2 oyununu herkese tavsiye ederim mutlaka oynanması gereken bir oyun.1.Bölümden başlarsanız daha iyi olur ben 2.bölümden başladım hikaye bölük pörçük oluyor,elime geçtiği gibi 1'ide bitiricem.

Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 25/10/2008 :  12:33:24  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Aldığım en iyi oyun pes2008 ama arkadaşıma aldım :)

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

styling_06
Üye

Japan
İleti 10

İletim - 25/10/2008 :  16:20:53  Bilgileri Göster  styling_06'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
gran turısmo 4
Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 25/10/2008 :  19:33:24  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Scarface oyununuda geçen günlerde bitirdim gta tarzı bir oyun fakat ben gta'dan daha çok beğendim,tabi zevk meselesi.Herkese tavsiye ederim.

Sayfanın En Üstüne Git

eegemenbk
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 13/12/2008 :  22:50:31  Bilgileri Göster  eegemenbk için bir ICQ İletisi Gönder  eegemenbk'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben psp'me God of war olimpiquis diye bir oyun yükledim psp'si olan herkeze öneririm.

Adamım God of War tarzı oyunlara bayılırım ama Nba serisinden gıcık kaparım.Rock dinlerim.Amerikan güreşini takip ederim.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000