Yaw tam diyoruz Fallout 3 gelecek çıldırıyoruz grafikler oynanış atmosfer bi baktık ki blackisle bitmiş
Fallout 3 ün çıkması için sabırsızlanıp balon gibi sönen ve söylemek istediği olupta söyleyemeyenler için açtım bu forumu...yani... NE OLACAK BU FALLOUT'UN HALİ!
BalckIsle nasıl kapandı bu benim için hala bir bilmece... Yaptığı tüm oyunlar hit oldu ve hepsinden önemlisi çok sattı. Bu kapanmanın ardında başka şeyler olduğunu düşünüyorum.
Fallout konusunda söyleyebileceğim tek şey çok ses getirmiş bir oyun bu kadar kolay bitmeyeceğidir. Önümüzdeki günlerde oyunun yapımını başka bir şirketin aldığını duyarsanız şaşırmayın....
Ülkelerin oyun satış listeleri her hafta yayınlanıyor. PC oyunları ilk 10 arasına çok nadir olarak girebiliyor. Bu yüzden Interplay de iyice konsol oyunlara yöneldi ve sadece PC için çalışan BlackIsle'ı kapattı. Olan da biz PC oyuncularına oldu.
Açıkçası o listelerin doğruluğuna inanmıyorum. Her hafta açıklanan listelerde Sims hep ilk sıralarda ve hepsinden önemlisi birden fazla oyunu ile listelere girmeyi başarıyor. İsteyenler alınabilir ama sims gibi bir oyunu kimler nasıl oynar anlayabilmiş değilim. Hiç sıkılmadan aylarca sims oynayabilen birisiyle oyun konusunda ortak bir yanımın olacağınıda sanmıyorum. Sonuç olarak o listeler bana çok yapay ve bir o kadarda yalan dolu gibi geliyor.
Konu açılmışken söylemeden geçemeyeceğim. Pek çok yerli ve yabancı oyun sitesini takip ediyorum ama daha oyunların puanlamasıyla ilgili kafamda binlerce soru var. Bu tip sitelerde oyunlar hangi kıstaslarla değerlendiriliyor açıkçası çok merak ediyorum. Bu tip puanlamalarda tarafsız olunduğunuda sanmıyorum. Bazı sitelerde öyle saçma puanlamalar gördüm ve artık o sitelerin önerdiği oyunlara ? ile bakmaya başladım.
Bence o puan listelerini oyun satışına göre yapıyorlar. Sizi bilmem ama ben korsan oyun alıp oynuyorum ve listeleri etkilemiyorum.Düşünsenize Türkiye'de kaç kişi vardır Sims'in orjinal oyununu alıpta oynayan. Bence dış ülkelerde Sims çok satıyor...