AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Hipnoz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 24/03/2004 :  21:50:01  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim bildiğim kadarı ile Hipnoz, bilim dalında kabul gören, psikologların uyguladığı bir yöntem. Hipnozun ne olduğunu kısaca bir anlatayım:

Zihin iki kısımdan oluşur- bilinçüstü ve bilinçaltı. Hipnoz, bilinçüstü'nü uyutmaya, devre dışı bırakmaya yarıyor. Küçüklüğünüzde korkunç bir şey oldu-diyelim büyük bir yarasa gördünüz. Korktunuz. Ama sonra unuttunuz-bilinçüstünüzde. Bilinçaltınızda o "yarasa" sembolü hala duruyor.

Bilinçüstü "uyutulduğu" zaman bilinçaltı devreye geçer. Bilinçüstü okyanus ise, bilinçaltı okyanusun dibi ve dibinde yatan hazinedir. Okyanus çekildiği zaman hazinelere ulaşmak kolaydır. Hipnoz edilmiş birine ne sorarsanız, cevabı direkman bilinçaltından alırsınız. İnsan, gerçek hayatta söylemeye utanacağı şeyleri-mesela anıları- hipnoz etkisindeyken rahatça anlatabilir.

Hipnozun bir çeşidi de, eğer içinizde ameliyat olmuş olan varsa bilir, anestezi ile yapılır. Operasyon bittikten sonra sizi geri uyandırırlar, ancak uyanan sadece bilinçaltınızdır. Bilinçüstünüzün uyanması bir 15 dakika kadar alır, bu süre içinde ne sorsalar cevaplarsınız

Astral seyahat daha kanıtlanmamış bir şey. Ancak "psişik" kanıtlanmıştır. Psişik derken çatal-kaşık büken ve insanların ne düşündüklerini "okuyabilen" kişilerden bahsediyorum.

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 29/03/2004 :  15:41:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt biliorum, ama seninde verdiin sitelere bakarsan, orada "kendinize telkin verin" gibi bi cümle var. hipnozada da aynı şekilde telkinveriliyo ama başkası tarafından o başka tabi:)) neyse yaw salla, farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000