AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Hipnoz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 20/03/2004 :  12:13:54  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilmem acaba aranızda bu tip saçmalık diyebileceğimiz şeylere inananlar var mı?! Ancak bana inanınki bu kesinlikle bir saçmalık değil:
Geçen gün pederin eski askerlerinden biriyle karşılaştık, oturduk falan. Konu genişledi, kısa sürede adamın hipnozla ilgilendiğini öğrendik. Adam olayı benim üstümde uygulamaya kalkıştı ve de yaptı, 1-2-3 şimdi uyuyacaksın gibi şeyler işte. Saçma gelecek ama "Ruh alemimden uzaklaşıp farklı bir dünyaya gittim. Birden bire kendimi okulda buldum, bulutların üzerinde uçuçuyormuş gibi koridorların aralarında yürüyordum. Sanki sadece o adamla ben vardım orda, yalnız onun dediklerini duyabiliyordum. Bir ara herhalde birilerine bir soru sordu. Kim olduğunu hala bilemiyorum ama sanırım bizim aileden birisiydi. Sorulan soruyu duydum ^-Şimdi ne yapmamı istersiniz?^, ancak cevap yok. Bende abuk subuk konuşuyormuşum ama farkında değilim. Fotokopi odasına girdim, birkaç tane şey karıştırdım ve ordan çıktım, sonra benim dediklerimi not etmişler:

Evet? Olur, Tamam. Yaptım. Gidiyorum, Aldım, Okudum.

2003-2004 ÖĞRETİM YILI ALMANCA SINAVI SORULARI
1-...

Ertesi günde Almanca sınavım vardı. Bir baktım, not edilen konuşmaların içinden çıkan soruların nerdeyse aynıları sınavda vardı."

Artık adamın bir daha gelmesini dört (iki) gözle bekliyorum.
Peki ya acaba sizin bu konuyla ilgili şu anki düşünceleriniz neler?..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi

simcity
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 20/03/2004 :  12:25:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şu işin taktiğini öğrende bizde yapalım almanca soruları felan neysede öss sorularını felan alırız
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 20/03/2004 :  12:31:24  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
simcity tarafından yazılan:

şu işin taktiğini öğrende bizde yapalım almanca soruları felan neysede öss sorularını felan alırız

Uzaktan kolaymış gibi geliyor ama değil, bu işin kursları filan da varmış. Darısı başınıza...

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 21/03/2004 :  13:07:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Astral seyahatle dediin şeyin(zaman we mekanlar içinde dolaşma, bilgi toplama vs) mümkün olduunu duymuştum. deniyorum, ama henüz tam bi başarı elde edemedim.. neden?? astral konsantrasyon işi we kahretsinki bende konsatrasyon bozukluğu var! kafayı bi toplayamıom ki çıkıyım bedenden yaww..ühü, farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 21/03/2004 :  14:55:09  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konuyla ilgili bir hikaye daha duydum, olayın kahramanı yine bizim adam...
Bizimki yine bir askere şu astral seyahat midir nedir ondan yapıyor ve adamı memleketine yolluyor, adam anne, baba dolaşıyor, sıra ablasına geliyor, işte bütün bu olaylar buradan itibaren başlıyor.

Diyalog:

1-2-3...
- Bi'de ablana bak.
- Tamam.
Birkaç dakika sonra...
- knock knock knock... (tak tak tak)
- Evde kimse var mı?
- Yok.
- Tekrar dene.
- Tak tak tak...
- Evde ölü var!
- Evde ölü var..!
- 1-2-3 şimdi yavaş yavaş uyanacaksın. Tamam?
- Tamam...

Ertesi gün:

Askerin ablası cidden ölmüştür. Cenaze için asker memleketine gider, anneyle baba şaşkındır(!)

- Oğlum niye yine geldin?
- Ablam ölmüş...
- Tamam da, zaten sen dünde burada değil miydin?!

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 21/03/2004 :  22:45:39  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hipnoza ben de inanıyorum ama ruhun bedenden ayrılıp gerçek yerlerde dolaşması hikaye gibi geliyor.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000