AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Knight Online & Metin2
 Bunu okuduktan sonra Knight oynıyanlara Yuhh...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 25/10/2008 :  22:21:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kızmak darılmak yok :P

-Oynayanlar olacak başlığın doğrusu^^
-4 Sene kadar online oyun oynadım.Ne kadar usta olursa ol oyunda bir yerden sonra bağımlılığa sarıyor.Eğer oyundan zevk alıyorsan bu senin bağımlılık konusunda yaklaştığını gösterir.Sürekli güçlenme,gerçek hayatta yapamadığını yapma ve ego tatmin etme gibi konulara daldıkça çıkmak zorlaşıyor..

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 27/10/2008 :  03:44:10  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sapına kadar katılıyorum.Artı sadece knight online değil bütün elektronik aletlere.Çıkın dolaşın yağmurda Moda'da Kemal'in yerinde bir çay için,kaşarlı simit yiyin ordan Bağdat'a uzanın biraz,oradan hava güzelse caddebostana.İmkanı olana İstiklal'e hele Fransız sokağı cennetten yeryüzüne düşmüş bir parça

Büyüyen büyümüş bir şekilde ama evde odasına tıkılan yaşı küçüklere not:Çıkın dışarı,bırakın bu salak aleti burada aldığın frag,sayı,vurduğun alman,rus hikaye ama dışarıda sahip olduğun dostluklar bir ömür sürecek...

Kişisel not:nerdeyse bir aydır elimi sürmedim kendisine hatta şu an yazarken bile tiksiniyorum bu aletten...

İyi geceler...

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 28/10/2008 :  10:41:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hey gidi hey. Eski günlerim geldi aklıma. Knight Online adlı illeti Türkiye'ye ilk geldiği zamanlardan itibaren 3.5 yıla yakın oynadım. Sırf savaşa girmek için okula, dersaneye gitmediğim günler oldu. Sosyal hayatım sıfır olmasa da çok azdı. Oyunda çok iyi yerlere de geldim. Elde ne var peki? Boşa geçmiş 3.5 yıl.. Neyse ki 2 yıldır elimi sürmedim o illet oyuna. Yatılı okulda okuduğum için bilgisayar denen alet hayatımdan çıkmış durumda. Nadiren bilgisayar başına oturduğum zamanlarda da sadece msn açıyorum ve foruma uğruyorum. Sosyal hayatım da oldukça iyi sayılır. Sanırım böylesi çok daha iyi. ^^
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 28/10/2008 :  20:20:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben cok büyük bir pişmanlık duymuyorum acıkcası, uykusuz kaldığım günler oldu, okulda uyuduğum günler oldu ama oyundan zevk almasını bildim.. Belki sosyal yasamda o kadar cok eğlenemezdim 1-2 sene önce. Oyundan daha fazla bi beklentim kalmadığı gün de oyunu bıraktım, bundan sonra da oynamam (:
Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 28/10/2008 :  20:59:42  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Faress kardeşim oldukça güzel bir yazı yazmışsın gerçi altında alıntı yazıyor ama bu siteye eklemen bile yeter.Ben bu tip oyunları hiç oynamadım ve bu yazıyı gördükten sonrada asla oynamam.Lise 3 öğrencisiyim ve bazı arkadaşlar okula sabah gelip knight konusunu açıyor ve çıkışa kadar konuşuyorlar anlattıklarının tek kelimesini anlamıyorum.Bir aralar başlamayı düşünmüştüm ki Allah korudu bu yazıyı okudum.Bu oyunu oynayan arkadaşları Allah kurtarsın diyorum.Birde sorum olacak cz derken neyi kast etmiştin?Oyunda geçen bir terim mi yoksa Counter strike oyununu mu kast ettin.Eğer Counter değilse ne alaka bu çocuk niye böyle yazmış diyebilirsin dediğim gibi knight konusundaki terimlerden tek kelime anlamıyorum.:D

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000