AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Windows Vista İzin Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 05/09/2008 :  19:46:53  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilgisayarda harddisk'in içinde herhangi bir klasör üzerinde bir değişiklik yapmaya çalıştığımda "Bu eylem için izin gerekiyor." diye bir hata alıyorum. Bunu nasıl düzelteceğim? Kullanıcı hesabım Admin bu arada, yani onla ilgili bir problem yok. Araştırdığım kadarıyla özelliklerden izinleri açmam gerekiyormuş ama onu da beceremedim. Kök dosyalarla ilgili bir uyarı yapıyo bilgisayar tamam deyip geçsem bile izinleri değiştiremiyorum.

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 05/09/2008 :  20:35:47  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Denetim masası/Kullanıcı hesapları/Kullanıcı denetimi hesabını aç veya kapat bölümündeki (Kullanıcı hesabı denetimi -UAC-) onay kutusundaki onayı kaldır ve sistemi yeniden başlat.

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 07/09/2008 :  18:45:20  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkürler işe yaradı :).
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 14/09/2008 :  16:09:26  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yeni konu açmaya gerek yok bir sorum daha var. Bu son zamanlarda karşılaştığım bir şey. Bilgisayara modemimi ethernet bağlantısı ile bağladığımda bilgisayar iki bağlantı algılıyor. Sanki iki ane modem takmışım gibi. Birisini devre dışı bırakmamı istiyor. Görünen iki bağlantıdan birini devre dışı bırakınca ikiside gidiyor. Şu an usb ile idare ediyorum ancak ethernet olmazsa olmaz.

Durumun bir resmi de burada...
http://img222.imageshack.us/img222/7317/soruncd7.jpg

Eğer herhangi bir fikriniz varsa duymak isterim.
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 14/09/2008 :  18:26:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet bende de aynı tepkiyi veriyordu. Wireless modem almıştım. Sonra ethernet kartını silip, baştan yükledim. Makineyi restartlayınca düzeldi.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 14/09/2008 :  19:16:55  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sağ ol Burak :). Canım çıktı vallahi. İki üç kere silip yeniden yükledim anca öyle çalıştı :). Vistanın güzellikleri işte... :S
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000