AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 god of war 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 30/08/2008 :  22:01:56  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyler god of warı oynayan yada bitiren mulaka vardır o oyunun çok etkisinde kaldım müthiş oyun gece rüyalarıma giriyo.3. oyun ps2 de çıkçak mı haberi olan var mı?

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 31/08/2008 :  00:07:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen biraz ara ver o oyuna o zaman gece rüyana giriyorsa.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 24/10/2008 :  22:40:51  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Rüyalarımı giriyodu ama bir çok oyun değerlendirme sitelerinde müzik,senaryo ve karakter dalında en iyi oyun seçilmiş.Demekki rüyalarıma boşuna girmiyomuş.:D

Sayfanın En Üstüne Git

lui kang
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 06/02/2009 :  20:30:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
birader senin ps2 in küçük kasalı mı yoksa büyük mü buna cevap veriri sen sevinirim bide ps2 de god of war 3 çıkmıycakmış ypımcıları ps3 ve psp de çıkıcak diyor
Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 09/02/2009 :  18:42:53  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim ps2 ufak kasalı neden sordun?Bu arada doğru bende ps2'ye çıkmayacak gibi duyumlar aldım.Sanırım oyun piyasayada sürülmüş bu konuda pek bilgi sahibi değilim fakat şu kadarını duydum pek tutulmamış!

Sayfanın En Üstüne Git

lui kang
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 26/02/2009 :  21:48:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şundan soruyorum ps2 de büyük kasalı olanlar da açılmıyo bide ps3 çıkınca ps2 oyunları artık o kadar önemi kalmadı
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000