AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Knight Online & Metin2
 Teknik Sorunlar Ve Çözümler...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 28/08/2008 :  12:58:47  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet oynayanların bildiği gibi Ko demek laq ve teknik sorun demektir... İşta bu sorunlara bu topicten çözüm arayalım...
-Konu sabitlenirse fena olmaz...

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 28/08/2008 :  16:37:41  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Teknik bir şekilde nasıl çözeceğiz lagı? Para toplayıp USKO'ya server mı bağışlayalım? Serverdan olmayan lag sorunu da %99.9 telekomdan kaynaklanan genel/bölgesel sorunlardan olduğundan pek çözülebileceğini sanmıyorum.(Fiber optik kablo tamirat şirketi olan ? xP)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

DARKJAK
Üye

Turkey
İleti 317

İletim - 28/08/2008 :  17:07:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
USKO yu kapatıp kendi yerel ağ bağlantımızı kullanarak pv severda oynayalım böylece USKO yu batıralım :D
Sayfanın En Üstüne Git

aliburak80
Üye

İleti 2

İletim - 24/10/2008 :  20:13:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
knight online macbook pro da calisir mi
Sayfanın En Üstüne Git

eyup_kobe
Üye

Turkey
İleti 25

İletim - 23/11/2008 :  12:25:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
adamlar ne yapsın beyler.Bir düşünün knight onlineye günde kaç kişi girip çıkıyor.Mesela ben cypherde oynuyorum en çok oynanan 3 serwerden birisi dün saat 12:30 geceleyin c1 girmedi düşünün o saatte bile kaç kişi giriyor oyuna?
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000